Hűtő-fűtő klíma kedvező áron, Hűtő-fűtő klíma beszereléssel, Hűtő-fűtő klíma nagy választékban, Takarékos hűtő-fűtő klíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Hűtő-fűtő klíma

Hűtő-fűtő klíma Budapesten

A hűtő-fűtő klíma az egyik legjobb, legpraktikusabb megoldás, aminek nemcsak a nyári meleg napokon, hanem a téli hideg napokon, és az átmeneti időszakokban is hálás lesz majd. Manapság már nagyon modern, takarékos hűtő-fűtő klíma klímaberendezéseket lehet kapni. A BudaKlímánál is több hűtő-fűtő klíma elérhető remek árakon. Nemcsak a klímát tudja megrendelni tőlünk, hanem be is szereljük, ha kell a későbbiekben szervizeljük a választott hűtő-fűtő klímát! A gázár drasztikus megemelkedése miatt még erősebben érdemes elgondolkodnia róla, hogy egy takarékosabb hűtő-fűtő klímával oldja meg a fűtést!

 

Hűtő-fűtő klíma, egy berendezés, ami hűteni és fűteni is tud

Sok-sok évvel ezelőtt a klímaberendezésekkel még csak hűteni lehetett a forró napokon felhevült lakásokat, sőt voltak azok az idők, amikor a klíma olyan luxusnak számított, hogy csak a jól menő cégek engedhették meg maguknak. Manapság már a klíma sokkal elérhetőbb, és modernebb, úgynevezett inverteres-, azaz hűtő-fűtő klímák is vannak, amik nemcsak a levegő hűtésére, hanem annak felfűtésére is alkalmasak - ahogyan ezt az elnevezés is mutatja. Hogyan működik a hűtő-fűtő klíma?

 

Hogyan működik a hűtő-fűtő klíma?

Hogyan működik? Ugyanazon az elven működik a hűtés, mint a hűtés. A berendezés a hőszivattyú segítségével átalakítja a kinti levegőt, a benti egységen pedig kiengedi a hideget, vagy épp ellenkezőleg a meleget, attól függően, hogy éppen melyik funkcióját használjuk. A hűtő-fűtő klímák működtetése nagyon bonyolultnak tűnik, de a gyakorlatban iszonyatosan egyszerű, egy hőfokszabályzó segítségével egyszerűen be lehet állítani a kívánt hőmérsékletet. Egy hűtő-fűtő klíma nyáron hűvös levegőt fog kifújni, télen viszont meleget- annak függvényében, hogy hány fokra tekerjük a kapcsolóját. Nemcsak a praktikussága, több funkcióssága miatt olyan népszerű manapság a hűtő-fűtő klíma, hanem azért is, mert fenntartási költségei is alacsonyak.

 

Megéri hűtő-fűtő klímát beszerelni?

Sokan még mindig kételkednek a hűtő-fűtő klíma teljesítményében, valamint abban, hogy mennyire éri meg ezt az eszközt használni a fűtésre. A hűtő-fűtő klímáról el lehet mondani, hogy egyre inkább takarékos berendezések jelennek meg a piacon, amiknek fogyasztása nagyon kedvező. A BudaKlíma kínálata közt is rendkívül sok hűtő-fűtő klímát találhat, amik használata sokkal jobban megéri, mint más fűtési alternatíváké. A hűtő-fűző klímák nagyon takarékosak, hiszen modern berendezés munkálkodik bennük, de ezzel egy időben teljesítményük is magas. Sokan gondolják azt, hogy csak az átmeneti időszakban alkalmas a hűtő-fűtő klíma a fűtésre, de ez nem igaz! Későbbiekben szó lesz még erről, hogy miért mondjuk azt, hogy egész télen lehet hűtő-fűtő klímával fűteni, amennyiben a megfelelő készüléket választja ki!

 

Melyik a legjobb hűtő-fűtő klíma?

Sok ügyfelünk tette már fel ezt a kérdést, elhiheti? Viszont, hogy melyik a legjobb hűtő-fűtő klíma, azt most nem tudjuk leírni. Nem azért, mert üzleti titok, hanem sokkal inkább azért, mert 30 éves klímaszerelői tapasztalatunkkal megtanultuk, hogy nincsen egyetlen legjobb hűtő-fűtő klíma. „Ahány ház annyi szokás”- szokták mondani. Nahát, a BudaKlíma háztáján ez a mondás sokkal inkább így hangzik: ahány ház, annyi klíma. Minden ház, lakás, iroda másmilyen, mások a méretei, más a kialakítása, és még a tulajdonosnak, lakónak, vagy felhasználónak is eltérőek az igényei. Most nem tudjuk megmondani melyik a legjobb hűtő-fűtő klíma, de amennyiben ajánlatot kér, felmérjük a terepet, megmondjuk melyik Ön számára a legjobb hűtő-fűtő klíma. 
 

 

Konkrétan a BudaKlímát azért éri meg választani, mert minden érdeklődőnek személyre szabott ajánlatot készítünk, pontos árkalkulációval. A helyszín felmérése után után (helyiségek nagysága, száma, egymáshoz való elhelyezkedésük, áramellátottság, a belső, illetve külső egység ideális helye), az igényei tisztázása után összeállítjuk az Ön számára legideálisabb hűtő-fűtő klíma szolgáltatást, és az ajánlatban leírt áron biztosítjuk ezt Önnek. Nemcsak a klímaberendezést rendelheti meg, hanem annak felszerelését, beüzemelését is biztosítják kiváló szakembereink. Magas minőségű hűtő-fűtő klímát szeretne, megfizethető áron, teljes körű szolgáltatással? Keressen minket elérhetőségeinken!  

 

A hűtő-fűtő klíma előnyei

A hűtő-fűtő klíma több szempontból is nagyon praktikus, egyrészt használható megújuló energiával, napelemek segítségével, másrészt pedig a beüzemelése is egyszerű. A hűtő-fűtő klíma telepítéséhez nem kell hosszas engedélyeztetési folyamaton átesni, bárhol, bármikor kialakítható, nincsen szükség sem gázhálózatra, sem pedig kéményre. Nemcsak nyaralókban jó megoldás a hűtő-fűtő klíma (bár ebben az esetben szerintünk ennél tökéletesebb megoldást ki sem lehetne találni), hanem irodák, lakások fűtésére, és tökéletes komfortjának kialakítására is. Az is megoldható, hogy csak bizonyos helyiségekbe legyenek felszerelve a hűtő-fűtő klíma berendezések, könnyen telepíthetők és átszereltethetők, így a felújításkor sem okoz majd nagy fejtörést a hűtő-fűtő klíma rendszerének átalakítása.

 

Mennyire hatékony a hűtő-fűtő klíma?

Sokan élnek abban a hitben, hogy a hűtő-fűtő klíma csak az átmeneti időszakban nyújt megfelelő megoldás a fűtésre - de ez nem így van. A hűtő-fűtő klíma a teljes fűtési szezonban használható, illetve azon túl is, a lakás lehűtésére. Egészen addig hatékonyak a modern a hűtő-fűtő klímák, amíg a kinti hőmérséklet nem megy -25 C° fok alá. Ilyenre azonban nem kellett számítani hazánkban eddig sem, és ezután sem valószínű ilyen mértékű hideg. Azt mondható tehát, hogy a hűtő-fűtő klíma az év minden napján használható - ha túl hideg van, ha túl meleg van-, megoldást nyújt a tökéletes komfortérzethez szükséges hőmérséklet kialakításához.

A BudaKlíma kínálata között megtalálhatja a legmagasabb teljesítményű hűtő-fűtő klíma klímaberendezéseket, a legjobb árakon! Ha szeretné felszereltetni a legjobb hűtő-fűtő klíma készüléket, akkor töltse ki az ajánlatkérő formunkat, és mi keresni fogjuk telefonon a részletekkel!  

 

Mennyibe kerül a hűtő-fűtő klíma?

Minden bizonnyal a döntés szempontjából a hűtő-fűtő klíma ára is egy fontos tényező, ami nem kis szerepet játszik. Arról, hogy mennyibe kerülnek a hűtő-fűtő klímaberendezéseink részletes tájékoztatást a helyszíni felmérés során, illetve azt követően átadott személyre szabott ajánlatunkban talál, de korábban a hűtő-fűtő klíma árak pontban írtunk erről, itt is tud tájékozódni! Mivel minden esetben egyedi ajánlatokkal dolgozunk, ezért nem tudunk egy sablon hűtő-fűt árlistát mutatni Önnek. De higgye el, nincsenek apró betűs részek, rejtett költségek, a felmérés után pontos árajánlatot fog kapni, amit úgy számolunk ki, hogy az előzetesen egyeztetett költségkeretet is belekalkuláljuk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Önnek legmegfelelőbb hűtő-fűtő klíma ajánlatot készítsük el, de ha nem megfelelő a konstrukció, nem kötelező elfogadnia azt! Az ajánlatban szereplő áron kívül nem merülnek fel egyéb költségek a hűtő-fűtő klímával kapcsolatban, abban minden tétel részletesen szerepelni fog!

Mennyibe kerül hűtő-fűtő klímával fűteni?

Napjaink energiaválságában teljesen érthető, hogy ez még talán az előző kérdésnél is nagyobb súlyt kap. Senki sem szeretne súlyos tízezreket a rezsire költeni. A helyszíni felmérés során bővebb tájékoztatást kaphat azzal kapcsolatban, hogy pontosan mennyibe kerül a hűtő-fűtő klímával fűteni. Illetve azzal kapcsolatban is készítettünk már korábban egy részletes tájékoztatót, hogy mennyit fogyaszt a hűtő-fűtő klíma!  

 

Kedvező hűtő-fűtő klíma árak, profi kiszolgálás, szakszerű beszereléssel a BudaKlímánál! Kérje egyedi ajánlatunkat még ma!  
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok