Klíma beszereltetés Budapesten, Klíma beszereltetésmenete, Klíma beszereltetés egyszerűen, Klíma beszereltetés nyár előtt

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma beszereltetés

Klíma beszereltetés készülékkel

Klíma beszereltetésen gondolkozik? Elege lett a nyári elviselhetetlen hőségből, esetleg a téli magas gázszámla rettentett el? A legjobb helyen jár! A klímabeszereltetés a BudaKlíma profi csapatával gördülékenyen, és magas színvonalon zajlik. Több márka közül is választhat, klímakészülékek széles kínálatával várjuk! 

 

Klíma beszereltetés egyszerűen

Nem csodáljuk, ha elege lett a nyári forróságból, és úgy döntött, hogy idén nyáron már Ön is a modern kor vívmányaival veszi fel a harcot ellene. Manapság már nemcsak a modern irodaházak kiváltsága a légkondicionálás, hanem a legtöbb otthonban is megtalálhatóak a klímaberendezések. A klíma beszereltetés nagyon egyszerűen zajlik! Amennyiben IDE kattintva felveszi velünk a kapcsolatot, mi az elérhetőségein megkeressük és minden további részletet megbeszélünk. Ez a lépés semmilyen kötelezettséggel nem jár, helyszíni felmérésünk teljesen ingyenes!

 

Klíma beszereltetése egyedi igények alapján

A klíma beszerelése nálunk személyre szabott ajánlatok alapján történik meg. Több évtizedes tapasztalatunk van klímaszerelés terén: 30 év elég volt, hogy kiismerjük a piacot, és ez alapján azt tudjuk mondani, hogy nincs két egyforma ember, lakás, helyiség, és igény sem. A klíma beszereltetés előtt ingyenes helyszíni felmérést végzünk, felmérjük a rendelkezésre álló teret, a helyiségek számát, nagyságát, egymáshoz való viszonyát, a szigetelést, a külső, és belső egységek lehetséges helyét, és az Ön személyes preferenciáiról is megkérdezzük. 

 

Klíma beszereltetése ajánlat alapján

A helyszíni felmérés, és a személyes egyeztetés alapján pedig egyedi ajánlatot készítünk a klíma beszereltetéshez, ennek során az előzetesen megbeszélt költségkeretet is figyelembe vesszük. Az ajánlatot emailben küldjük el Önnek. Több, részletes szerelési elképzelést, valamint típusra vonatkozó tervet küldünk el Önnek, amiből választani tud majd. Pontos árakat, és garanciális elképzeléseket is küldünk. És mindezt érthetően, de ha ennek ellenére kérdése akad, kollégáink állnak rendelkezésére!

 

Hogyan zajlik a klíma beszereltetése?

A klíma beszereltetése előre egyeztetett időpontban történik, olyan időpontban, amikor a többi lakó nyugalmát sem zavarjuk meg az időnként hangos munkálatokkal. A klíma beszereltetése átlagosan 2-4 órát vesz igénybe, de vannak komplikáltabb esetek is, ami akár több napig is elhúzódhat (erről az ajánlatban mindenképpen szólunk). A klíma beszereltetése fúrással, porral jár, profi de csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a legkisebb koszt hagyja maga után, a bútorokat még a szerelés előtt elpakolják, később visszarendezik maguk után, és a szennyeződéseket is eltávolítják. Professzionális ipari porszívót használunk, szinte az induló állapotra állítunk vissza mindent! A klíma beszereltetését jobb profi csapatra bíznia nemcsak a szaktudásuk, hanem a nagy gyakorlatuk miatt is! Nemcsak az eredmény lesz jobb minőségű, hanem a folyamat is gyorsabb, precízebb, gördülékenyebb!

 

Klíma beszereltetése magas minőségben

Széles klímaválasztékkal, profi kollégákkal, és garanciával várjuk! Többféle klímaforgalmazóval is együtt dolgozunk, de nem állunk egyikkel sem kizárólagos szerződésben, így az Önnek legmegfelelőbb márka legmegfelelőbb klímáját tudjuk biztosítani. Szakértő kollégáink több éves gyakorlattal rendelkeznek, profizmusukra garanciát vállalunk, szó szerint! A klíma beszereltetése után garancia jár a készülékekre a szerződésben leírtak szerint!

 

Klíma beszereltetése egyszerűen, magas minőségben, nagy választékkal és garanciával? IDE kattintva vegye fel velünk a kapcsolatot!  

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ április 30-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS