Klímaszerelés árak ➜ Mire számítson? ➜ A BudaKlíma segít

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klímaszerelés árak

Klímaszerelés árak Budapesten

Szeretne informálódni részletesen milyen klímaszerelés árakra és azzal kapcsolatos költségekre számíthat egy klíma telepítésekor? Összefoglaltunk pontosan mire kell számítania!

 

Klímaszerelés árak – A klímaberendezés

Még mielőtt a klímaszerelés árakról beszélnénk, fontos meghatározni, hogy ebből mennyibe kerül maga a klímaberendezés. Pontos klíma árat nem tudunk mondani, hiszen a klímaberendezés árai nagyon különbözőek, attól függően, milyen márkáról, teljesítményről vagy energiaosztályról beszélünk. A klímáknál az egyik legfontosabb paraméter a hűtésteljesítmény és a fűtésteljesítmény. Ezen túl igényeinkhez mérten kényelmi funkciókkal ellátott klímaberendezések közül is választhatunk, amelyek azonban már a drágább árkategóriába tartoznak. A BudaKlíma termékkínálata között jó minőségű klímát akár már 100 ezer Forinttól is találhat, de akár 1 millió Forintos klímát is. Mit ajánlunk mi? Minden esetben egyedi klímaberendezést ajánlunk ügyfeleinknek, így fel tudjuk mérni az igényeket és az ügyfelek költségkeretét is figyelembe tudjuk venni, belekalkulálva a klímaszerelés árakat egyaránt. 

 

Klímaszerelés árak – Minden, amire szükség van

Mi minden szerepel a klímaszerelés árakban a BudaKlímánál? Minden olyan fontos elem, amelyre szükség van a klíma telepítéséhez. Így nem kell semmiféle rejtett költségekkel számolnia, hiszen szakembereink fix árakkal dolgoznak, amelyeket előre egyeztetünk Önnel. De akkor mindez miket foglal magába? Klímaszerelés áraink az alábbiakat tartalmazzák: a kültéri és beltéri egységek felszerelése, a fal átfúrása, az anyagköltségek (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzol vagy terasztartó, cseppvízcső, hűtőközeg rátöltés, kábelcsatorna), a kábelcsatornában történő kiépítés és a csövezés (2 méterig). 
Kérje pontos árajánlatunkat IDE kattintva! 

 

Klímaszerelés árak

 

Klímaszerelés árak – Mennyi a pontos költség? 

A BudaKlíma csapatánál jelenleg rendkívül kedvezményes áron szereljük fel új klímaberendezését! Akciónk keretében mindössze 60 000 forintos klímaszerelés árakkal számoljon. A piacon ez az egyik legkedvezményesebb ár, amit találhat, cserébe viszont profi szakembereink végzik el a klíma telepítését otthonában. De hogyan zajlik a klíma telepítése? Erről további tudnivalókat klíma telepítési cikkünkben olvashat. 

 

Klímaszerelés árak – Igényre szabva

Ugyan szerelési költségeink általában fixek, azonban a pontos összeget teljesen egyedileg határozzuk meg, hiszen a klímaberendezés ára nagymértékben eltérhet. Sosem dolgozunk sablonajánlatokkal, így az Ön igényeihez mérten minden paramétert figyelembe veszünk az árajánlat kialakításánál Hogyan tesszük mindezt? Elsősorban egy előzetes ingyenes helyszíni felmérést végzünk el, hogy pontosan ki tudjuk kalkulálni a klímaszerelés árakat. Így biztos lehet abban, hogy valóban minden egyedi helyzetet figyelembe veszünk az árajánlat elkészítése során. 

Amennyiben segítségre lenne szüksége a klímaszerélés árak összehasonlítása során vagy nem tudja melyik berendezést szeretné, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és komplett szolgáltatásunkat! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ április 30-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS