Légkondi karbantartás, Légkondi karbantartás menete, Légkondi karbantartás szakszerűen, Légkondi karbantartás mikor kell?

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Légkondi karbantartás

Légkondi karbantartás lépései

A légkondi karbantartása fontosabb, mint hinné! Amennyiben hosszú élettartamot szeretne légkondicionáló berendezésének, nem csak akkor kell gondolkoznia, és szerelőt hívnia, amikor már baj van. A rendszeres légkondi karbantartás segít megőrizni a klíma megfelelő állapotát, működését és hatékonyságát is. A légkondi karbantartásának hanyagolásával még saját egészségünket is veszélyeztetjük! 

 

Miért olyan fontos a légkondi karbantartás?

Sokan nem tudják, de a légkondi karbantartása évenkénti rendszerességgel elengedhetetlen! Nemcsak működésbeli problémák léphetnek fel ennek elmulasztása miatt, hanem egészségügyi károkat is okozhat. Nagyon felelőtlen az a légkondi tulajdonos, aki nem fordít kellő figyelmet a légkondi karbantartásra. A légkondi karbantartása azért olyan nagyon fontos, mert a használat során a berendezésbe rakódott por nedves környezetben penésszé alakulhat. Azt pedig mindenki tudja, hogy a penész mennyire ártalmas az egészségre. A légkondi karbantartás hiányában legionella baktérium telepedhet meg, ez pedig gyakran okoz megbetegedéseket. A legionella baktérium hatásairól ITT írtunk részleteket!  

 

Ritka használat során is szükség van légkondi karbantartásra?

Ismer Ön is olyat, aki azzal védekezik, hogy számára nincsen szükség légkondi karbantartásra, mert csak nagyon ritkán használja? Nyaralóban csak ritkán használt klíma esetében is ugyanannyira fontos a klíma karbantartás rendszeres elvégzése, mint a mindennap használt iroda légkondi berendezések esetében! Gondoljon csak bele, a lakásban keletkezett por réteg nulla használat mellett is ugyanolyan könnyedén bejut a klíma belsejébe. Sőt egy ritkán takarított nyaralónál sokkal nagyobb a kockázat a por bejutására, mint egy csillogó-villogó lakásban, vagy irodában.

 

Hogyan kell a légkondi karbantartást elvégezni? 

Mivel a légkondi karbantartása kiemelt jelentőségű egészségünk érdekében, ezért érdemes nem az interneten talált praktikák alapján elvégezni, hanem szakemberekre bízni a dolgot! A BudaKlíma már 3 évtizede tevékenykedik a klíma piacon- igen, szint más a kezdetektől ott voltunk, és átéltük a sok-sok újdonságot, a hűt-hűtő klímák forradalmát, a wifi-s légkondik megjelenését….És ennek a 30 évnek a tapasztaltából mondhatjuk, hogy otthoni eszközökkel, drogériás takarítószerekkel nem lehet a légkondi karbantartást teljeskörűen elvégezni!

 

Szakszerű légkondi karbantartás

A szakszerű légkondi karbantartáshoz szakemberekre, és megfelelő erre kifejlesztett szerekre van szükség. A boltokban kapható klímatisztító spraykkel nem lehet leoldani a mikrofilmeket, így a légkondi fertőtlenítésére nem alkalmasak. Ha szeretné, hogy valóban hatásos legyen a légkondi karbantartása, kérjen időpontot a BudaKlíma gyakorlott szakembereihez!

Nemcsak a légkondi kiválasztásában, a légkondicionáló rendszer megtervezésében, beszerelésében, hanem a légkondi karbantartásban, és esetleges javításában is számíthat ránk! Keressen minket ITT!

 

Hogyan történik a légkondi karbantartása?

A BudaKlímánál nagyon szakszerűen történik a légkondi karbantartása, kiterjed mind a kültéri egységre, mind pedig a beltéri egységre. Nemcsak fertőtlenítjük, hanem alaposan át is nézzük a klímát, ezzel segítve az élettartamának növelését, valamint azt, hogy minél hatékonyabb legyen, azaz minél kevesebb energiát használjon fel a működése során. Érdekli a teljes folyamat? Itt írtunk róla: légkondi karbantartás menete!


Milyen gyakran kell elvégezni a légkondi karbantartását?

A légkondi karbantartását minden évben célszerű elvégezni, illetve szakemberrel elvégeztetni! A BudaKlíma csapata a légkondi karbantartás során kifejezetten szabványos kórházi vegyszerekkel dolgozik, ezek nemcsak nagyon hatékonyak, hanem bizonyítottan teljesen ártalmatlanok az emberi szervezetre. Érdemes még a szezon előtt vagy után elvégeztetni a klíma karbantartását, hogy elkerüljük nemcsak a használat közbeni egészségügyi hátrányokat, hanem a sorban állást is!

Szakszerű légkondi karbantartás? Keresse a BudaKlíma gyakorlott csapatát! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!  
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS