Légkondicionáló ár: mennyi a klíma és a szerelés költsége?

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Légkondicionáló ár

Légkondicionáló ár: mennyi a klíma és a szerelés költsége?

Szeretne informálódni részletesen milyen légkondicionáló árakra és azzal kapcsolatos költségekre számíthat egy klíma beszerelése során? A BudaKlíma segít Önnek! 

 

A légkondicionáló ára

A légkondicionáló ára meglehetősen szélsőséges lehet, hiszen rendkívül sok mindentől függ mennyibe is kerül. A légkondicionáló árai elsősorban annak hűtési és fűtési teljesítményétől, funkcióitól, energiaosztályától, méretétől, de akár a márkától is függenek. Vannak márkák, amelyeknél már egyes modellek 100 Forinttól elérhetők, és ugyanolyan minőséginek számítanak, mint az 1 millió Forint értékű berendezések. A légkondicionáló ára így mindig kérdéses előre kalkulálva, hiszen akkor tudunk egyedi ajánlást tenni, ha előtte felmértük a helyszíni adottságokat ügyfelünknél. Attól azonban nem kell tartania, hogy magára magad a légkondicionáló kiválasztásával, hiszen segítünk Önnek a döntésben! 

Kérje előzetes ingyenes helyszíni felmérésünket és ajánlatunkban olyan légkondicionáló árakat adunk meg, amely az Ön költségkeretébe belefér!

 

Légkondicionáló ár szereléssel együtt

A BudaKlíma csapata nem csak a légkondicionáló kiválasztásában segít ügyfeleinek, hanem a klíma beszerelésében is. Csapatunk több mint 20 éve foglalkozik klímaszereléssel és forgalmazással, így több ezer elégedett ügyféllel rendelkezünk. Ezalatt az idő alatt pedig rengeteg tapasztalatot szereztünk a legjobb klíma márkák és modellek megtalálásával, illetve a klímaszerelések során is. Ezek alapján biztosítani tudjuk ügyfeleink számára, hogy minden esetben arra törekszünk, hogy egyedi igények alapján a lehető legjobb klímát, és légkondicionáló árat biztosítsuk. Nálunk emellett rejtett költségekkel sem kell számolnia, hiszen mindig előre elkészítjük árajánlatunkat az ingyenes helyszíni felmérés után! 

 

Légkondicionáló ár a BudaKlíma csapatánál

A BudaKlíma szakemberei folyamatosan azon vannak, hogy a lehető legkedvezményesebb légkondicionáló árakat biztosítsák ügyfeleik részére, minőségi, komplex szolgáltatás mellett. A klímaszerelés jelenleg fixen, kedvezményes áron 60 000 Forintos áron érhető el nálunk az alapcsövezésig, amely 2 méter. Erre az árra természetesen még rájön a légkondicionáló ára, amelyet egyénre szabva az ajánlott modellek alapján végül Ön választ ki. A klímák piacán jelenleg nálunk érhető el az egyik legkedvezményesebb klímaszerelési ár, amelyhez most akár 5 év garanciát is tudunk biztosítani, ami teljesen egyedülálló lehetőség! 

Amennyiben szeretne megtudni további részleteket légkondicionáló árainkkal kapcsolatban, kattintson ide: Áraink

Itt pedig megtalálhatja az általunk forgalmazott légkondicionálók árait: Klímák

 

Légkondicionáló ár: Csakis személyre szabva

Árajánlatként sosem küldünk ki egy ügyfelünk számára sem sablonajánlatot.  A klímaszerelés során rengeteg paramétert kell figyelembe venni, éppen emiatt nyújtjuk előzetes helyszíni felmérésünket. Ezután tudunk pontos légkondicionáló árakat mondani, amely során minden költséget feltüntetünk. Ajánlatainkban többféle klímaberendezést is ajánlunk Önnek személyre szabva. Így végső soron Ön fog dönteni, hogy melyik légkondicionálót szeretné otthonába felszereltetni. 

Amennyiben segítségre lenne szüksége a légkondicionáló árak összehasonlítása során vagy nem tudja melyik berendezést szeretné, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és komplett szolgáltatásunkat
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ július 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Kedves Megrendelő! 

Jelenleg 4-5 hét a várakozási idő!

Türelmét előre is köszönjük!

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok