Syen Muse SOH18MU-E32DA1D

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Syen Muse SOH18MU

Syen Muse SOH18MU

Energiaosztály hűtés

A++

Energiaosztály fűtés

A+

WIFI

Extra szűrő

Hűtési teljesítmény


5,2 kW

Fűtési teljesítmény


5,3 kW
Ár:
461 772 Ft

Kérje ajánlatunkat
KódnévSyen Muse SOH18MU-E32DA1D
TeljesítményHűtéskW5,2
TeljesítményFűtéskW5,3
SEERHűtésW/W7,0
SCOPFűtésW/W4,0
Energia osztályhűtés/fűtésA++/A+
ZajszintBeltéridb(A)31
ZajszintKültéridb(A)57
Hűtőközeg töltet típusR32
Méretek (szél x mag x mély)Beltérimm1017×304×221
Méretek (szél x mag x mély)Kültérimm965×700×396
Nettó tömegBeltérikg13,5
Nettó tömegKültérikg45
A jellemzők modellenként változhatnak. Célunk a folyamatos fejlesztés, ezért a kialakítás és a műszaki jellemzők területén végbement módosítások külön figyelemfelhívás nélkül történnek.


Gyártó:
Syen
Kategória:
Leírás

Wifi
Cold plasma szűrő
Intelligens leolvasztás
Automata üzemmód
Automata tisztítás
Éjszakai mód
Öndiagnózis
Áramszünet memória
I Feel funkció
8 °C-os temperálás
Fűtés üzem -22 °C-ig
Turbó üzemmód


 A szerelés díja bruttó 80.000,- Ft, 2 méter szerelési távolságig, kompletten, konzollal, minőségi anyagokkal, számlával és garanciával!

 

Klímaberendezések NAGYKERESKEDELMI áron a készlet erejéig! Az aktuális legjobb ajánlatot adjuk Önnek, több tipusra és árkategóriában, segítünk a legjobb döntést meghozni Önnek. Kizárólag számlával, garanciával és magyarországi hivatalos beszerzésű klímákkal, anyagokkal dolgozunk!

 

Kérje ingyenes felmérésünket, mérnök Tanácsadó kollégánk felkeresi Önt otthonában és elkészítjük árajánlatát!


Az ár tartalmazza: a kiszállást, a felmérést, egy fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a csövezést 2 méterig (ennél hosszabb csövezés esetén a plusz költség 10.000 Ft méterenként).

 

Miért éppen 2 méter az ajánlatban megadott csövezési távolság?

A szerelések 90%-a megoldható ezen a csőhosszon belül, így nem kell számolgatnia a centiket, ahogyan mi sem fogjuk ha mégis pár centivel hosszabb vezetékelésre lesz szükség.  Az ennél hosszabb csövezésekre egyedi árat kap majd a felmérés utáni árajánlatban. Normál szerelés esetén 10.000Ft/ méter a csövezés költésége a 2 méteren felüli szakaszra számolva.

 

Felhasznált anyagok»

 A falban elvezetett csövezés költsége bruttó 15.000 Ft/méter.( csak elő és utószezonban vállalunk falban elvezetett csövezés kiépítését!)

Az ár tartalmazza: a tégla/ytong fal kivésését, a csövezés kialakítását, az elektromos bekötések elkészítését, a cseppvíz elvezetését és a csövezés gipszeléses rögzítését, valamint a sitt bezsákolását. ( faljavítást, festést sajnos nem tudunk elvállalni)

 

Klímaszerelési munkáinkra mindegyik általunk felszerelt klímára 5 év teljes körű garanciát adunk, évente egyszer elvégzett karbantartás esetén!

Kérje ingyenes felmérésünket és készítünk Önnek egy életkörülményeire és felhasználói szokására szabott árajánlatot!