Akciós klímaszerelés a BudaKlíma csapatával

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Akciós klímaszerelés

Akciós klímaszerelés

Akciós klímaszerelés magas minőséggel

A legtöbb ember manapság már az akció szó hallatán rögtön silány minőségre asszociál, de higgye el, nálunk semmi ilyesmiről nincs szó. Az akciós klímaszerelés alkalmával is ugyanolyan professzionális csapattal, magas minőséggel, a legjobb technológiákkal, a legkorszerűbb ezközökkel dolgozunk. Akciós klímaszerelés esetében is magas minőségű eredményre számíthat, éppen ezért ne habozzon az akciós klímaszerelési ajánlatok keretében megrendelni saját klímáját! Cégünk egyik márka felé sincsen elkötelezve, így biztos lehet benne, hogy az Önnek legmegfelelőbb klímát fogjuk ajánlani! 

 

Akciós klímaszerelés minőségi klímával

A BudaKlíma csapata büszke rá, hogy nemcsak klíma kereskedelemmel foglalkozik, és nem csupán akciós klímaszereléssel, hanem komplex szolgáltatást nyújt. Egészen a tervezéstől kezdve, a rendelésen, beszerelésen át az utógondozás, szervízelésig, és garanciális javításig át minden folyamatban kiveszi a részét. Rendelje meg nálunk klímáját akciós klímaszereléssel, és mi teljesen az Ön igényeire szabva az elejétől a végéig koordináljuk az egész folyamatot, Önnek csak az eredményt kell élveznie!

 

Akciós klímaszerelés egyedi igényekkel

A Buda klímánál minden egyes akciós klímaszerelés, és klímamegrendelés esetében az Ön igényeire szabjuk a szolgáltatást. Nálunk nincsenek sablonajánlatok, minden egyes esetben egy előzetes igényfelmérés és helyszíni szemle után egyéni ajánlatot adunk, ami leginkább megfelel az Ön igényeinek. Figyelembe vesszük a kívánságait, a rendelkezésreálló költségvetést, az otthona, vagy más helyisége kialakítását és nagyságát is. Az akciós klímaszerelés mellett egy teljesen ingyenes helyszíni felmérést is biztosítunk. Velünk csak jól járhat!

 

Mit tartalmaz az akciós klímaszerelés?

Az akciós klímaszerelés költségei tartalmazzák a klíma beszerelésének teljes költségét, a fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), és a csövezést (2 méterig) egyaránt. Fontos kiemelnünk, hogy az akciós klímaszerelés során csakis az áltaunk legjobbnak ítélt, magas minőségű anyagokkal dolgozunk, annak érdekében, hogy valóban időtálló eredményt adhassunk át Önnek.

 

Akció klímaszerelés Budapesten

Bár a BudaKlíma telephelye Budán található az akciós klímaszerelés, klímaberendelés megrendelése egész Budapest területén elérhető. Szakemberekből álló lelkes csapatunk Budapest egész területén vállal klímaszerelést kiszállási díj nélkül, így bármely kerületbe szeretne klímát beszerelni Budapest területén, bátran hívhat minket! 

 

Akciós klímaszerelés garanciával

Az akciós klímaszereléssel nem ér véget a folyamat, ugyanis szakértő csapatunk beszerelések mellett, karbantartással és javítással egyaránt foglalkozik, amelyeket 5 év garanciával vehet igénybe. Bármilyen problémája vagy kérdése is adódna a klímakészülékkel kapcsolatban, bátran vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal! 

 

Amennyiben szeretné igénybe venni az akciós klímaszerelést BudaKlíma csapatától, keressen meg minket elérhetőségeink egyikén. Akciós klímaszerelés Budapesten profi kézből! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ július 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Kedves Megrendelő! 

Jelenleg 4-5 hét a várakozási idő!

Türelmét előre is köszönjük!

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok