kiterjesztett garancia, 5 év, Budaklima

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

5 éves garancia- csak a BudaKlímánál!

A BudaKlíma ebben az évben egy teljesen új és a piacon egyedülálló ajánlattal igyekszik a vásárlóink bizalmát megerősíteni.

Mindegyik általunk ajánlott klímaberendezéshez 5 éves teljes körű garanciát biztosítunk, ami azt jelenti, hogy a felszereléstől számított 5 évig a klíma bármilyen jellegű meghibásodása esetén ingyenesen elvégezzük a klíma javítását és biztosítjuk a szükséges alkatrészt is költségmentesen.

5 éves garancia a BudaKlímánál

Az ügyfeleinknek így teljesen gondtalan és problémamentes használatot garantálunk a klímaberendezésükre, olyan típusok ajánlásával, amelyekről évtizedes tapasztalataink alapján jól szerepeltek a megbízhatóság és a tartósság terén is. Közös érdekünk, hogy minden ügyfelünknél kizárólag olyan gyártók típusait szereljük fel, amelyek stabil és megbízható márkák a piacon, magyarországi garanciális háttérrel és komoly gyártói tapasztalattal.

Az 5 éves garancia egyben szavatosságot jelent cégünk részéről arra is, hogy nem forgalmazunk kétes hírű és beszerzési forrású, szürke importból beszerzett, számla nélküli klímaberendezéseket, kizárólag megbízható és törvényes forrásból származó, igazolt hátterű klímákat, regisztrált szerelők által és szakszerűen beüzemelve.

Az 5 éves garanciának egyetlen feltétele- ami mindegyik gyártónál és felszerelő cégnél szintén követelmény- az évente legalább egy alkalommal cégünk által elvégzett karbantartás. A karbantartás célja, hogy ellenőrizzük a kánikulai időszak beköszönte előtt a berendezés üzemszerű működését, megtisztítsuk a hőcserélő elemeit a klímának, illetve megelőzzük a karbantartással a berendezés elszennyeződését, csökkentve ezzel az áramfelvételt is. A karbantartás során vegyszeres kezeléssel kollégáink csíramentesítik a beltéri egység teljes területét, ezáltal garantálva az egészségre ártalmatlan és megbízható működést.

 

Miért ingyenes az első karbantartás?

A klíma első karbantartásának ingyenessége egy régi tradíció cégünknél és az ügyfeleknek adott kedvezményen kívül a piacon található rettenetes cégek silány munkájának is köszönhető.


Az azonnali karbantartást, gyors szervizt ígérő cégek szabályosan letarolják az ügyfeleket a kánikulai két hónapban.
Kiszállás, spricnizés valamivel felül a klímába, papírtörlés és számla nélkül 6000 lesz, csókolom…


Utána pedig mi megyünk majd mi javítani a klímát, pár év múlva kivakarni a penészből és hallgatni, hogy pedig ők minden évben kihívtak valakiket karbantartani, akik azóta már nem is kapcsolhatóak a telefonszámon.


Mi ezért a kiterjesztett garancia mellé a felszerelést követő évben az első garanciális karbantartást INGYENESEN elvégezzük mindegyik cégünktől vásárolt klímaberendezésen, ezzel a gesztussal is erősítve az ügyfélkapcsolatot. 


Éppen a fentiek miatt az első ingyenes karbantartás egy bemutató is egyben az ügyfél lakásában. Megmutatjuk, hogyan történik egy szakszerű munka, ipari eszközökkel és vegyszerekkel, milyen amikor alapos egy klíma kitisztítása és nálunk nem extra, hogy felvesszük a telefont a következő évben is. Megismerheti ezáltal karbantartó kollégáinkat, akik ezentúl minden évben a megszokott nyár előtti időszakban felkeresik Önt munkahelyén, otthonában, hogy jó kondiban tartsák a légkondicionálót a nyári kánikulára teljes-körűen felkészítve. A karbantartás egy nagyon fontos tevékenység a klíma működési képességének fenntartásában és ellenőrzésében, illetve az egészségünk megőrzésében. 


Az 5 éves garancia a biztosíték arra, hogy megbízható a cégünk, jó munkát fogunk végezni Önnél és jó klímát szerelünk fel otthonában, ezért adjuk a nevünket is hozzá. Kérje árajánlatunkat és felmérő kollégáink ingyenesen tanácsot adnak Önnek a lakása klímatizálására.

 

 Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ október 1-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Kapcsolódó cikkek:

A zöldenergia elterjedésének és a kormányzati támogatásnak is köszönhetően egyre többen érdeklődnek a lakásuk/házuk fűtési rendszerének korszerűsítése és megújuló energiákkal történő fűtése/ hűtése iránt. Cikkükben szeretnénk segíteni a fűtési lehetőségek...
Tovább
Egy klímaszerelő vállalkozás vezetőjeként mindig érdemes tudni, hogy tulajdonképpen milyen korcsoportoknak és ügyfélkörnek dolgozunk, milyen megoldásokra van szükség és mit tanácsoljunk, amivel az ügyfélnek legjobban kiszolgáljuk az igényeit. Bemutatnám ügyfeleinket az...
Tovább
A tavalyi nyár- 2022- aszályos és csapadékmentes hónapjai után az El Nino éghajlati változás egy új, eddig nem tapasztalt, jelenséget hozott el hazánkban- a trópusi éjszakát. Mit jelent ez nekünk? A magas nappali hőmérséklet mellé rendszeres és jelentős napi csapadék...
Tovább