Fűtő légkondi mennyibe kerül? Hatékony fűtő légkondi beszerelése, fűtő légkondi olcsón

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Fűtő légkondi

Fűtő légkondival mennyit lehet spórolni?

Bár eredetileg a klímát hűtésre tervezték, manapság már rengeteg több funkcióval rendelkező hűtő-fűtő légkondi van, ami akár a teljes téli időszakban is alkalmas lehet a lakás fűtésére. A Buda Klíma ajánlatai között többféle márkájú, nagy hatékonyságú fűtő légkondi is elérhető.

 

Hogyan működik a fűtő légkondi?

A megnövekedett gázárak miatt a fűtő légkondik iránt is megnövekedett a kereslet, egyre többen érdeklődnek, hogy hogyan is működik, hogyan használható a meglévő fűtés mellettvagy helyett, miben más a fűtő légkondi, mint a hűtő légkondi. Összeszedtük az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. A hűtő és fűtő légkondi nem különböző dolog, manapság már a legtöbb klímaberendezés rendelkezik mind a kettő funkcióval. Amikor nyáron hűtésre használjuk a klímát, akkor a kinti levegőt felhasználva a hőszivattyú segítségével alakítja át a levegőt hidegebb hőmérsékletűvé. Amikor a fűtő funkció működik, akkor ugyanez történik a szerkezet belsejében, azzal a különbséggel, hogy a fűtő légkondi nem lehűti, hanem felmelegíti a levegőt a hőszivattyú segítségével. Miután a mechanikai részleteket tisztáztuk a fűtő légkondi működési elvével kapcsolatban, biztosan olyan gyakorlati kérdések is érdeklik, hogy mennyire hatékonyam fűt, illetve mennyibe kerül a fűtő légkondi üzemeltetése. Ezek megválaszolásában is segít Önnek a Buda Klíma, amennyiben a pontos részletekre kíváncsi, kérjen időpontot helyszíni felmérésre IDE kattintva!

 

Használható a fűtő légkondi a lakás fűtésére?

A megnövekedett gázárak miatt egyre többen kezdtek el más fűtési alternatíva felé kacsingatni, és ezek közül sokszor szerepel a fűtő légkondi is. Vajon alkalmas lehet fűtésre? A közhiedelemmel ellentétben, a fűtő klímák manapság nagyon hatékonyan képesek a helyiségeket fűteni. A megfelelően telepített, és beállított fűtő légkondi megfelelően fűt addig, amíg ha a kinti hőmérséklet nem megy -25 C° fok alá. Vannak modellek, amik teljesítménye hidegebb időkben is, azonban a nagyon szélsőséges időjárás nagyobb energiafelhasználással is járhat. A megfelelő teljesítmény érdekében karban kell tartani a fűtő klímákat a kültéri egység csepegtetőjét érdemes kiüríteni, hogy elkerülhető legyen a megfagyása.

 

Mennyire takarékos a fűtő légkondi?

A legmodernebb hűtő-fűtő légkondik már nagyon energiatakarékos, így nyáron sem emelik meg nagyon a villanyszámlát, illetve télen a fűtéssel is lehet spórolni a kedvező energiafelhasználású készülékeinknek köszönhetően. Arról, hogy pontosan mennyibe kerül a hűtő-fűtő légkondi használata itt írtunk egy részletesebb összefoglalót . Illetve van egy részletes leírásunk kifejezetten a fűtő légkondi tarifáival kapcsolatban is. A fűtő klíma megfelelő energiafelhasználása szempontjából fontos a megfelelő karbantartása is, e nélkül megnőhet az energiafelhasználása!

 

Miért válasszon fűtő légkondit?

A hűtő-fűtő légkondinak számtalan előnye van, de az egyik legnagyobb, hogy multifunkcionális, minden évszakban megfelelő hőmérsékletet biztosít: nyáron hűt, télen fűt. Másik nagy előnye a fűtő légkondiknak, hogy nagyon praktikusak, mobilak, egy esetleges lakás átalakítás, felújítás esetében könnyen átalakítható a fűtő rendszer is fűtő klímák használata esetében, nem kell átcsövezni az egész lakást, falakat lebontani emiatt. A hűtő-fűtő légkondi árakat IDE kattintva találja!  

 

Amennyiben szeretne Ön is fűtő légkondit, keresse meg csapatunkat! A Buda Klíma nemcsak megtervezi, hanem be is szereli Önnek a tökéletes fűtő légkondit! IDE kattintva tud ajánlatot kérni!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok