Hűtő-fűtő klíma árak: Mennyi az annyi?

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Hűtő-fűtő klíma árak

Hűtő-fűtő klíma árak: Mennyi az annyi?

Szeretne informálódni részletesen milyen hűtő-fűtő klíma árakra és azzal kapcsolatos költségekre számíthat egy klíma telepítésekor? Összefoglaltunk mire kell számítania!

 

Hűtő-fűtő klíma árak: A klíma költsége

A hűtő-fűtő klíma árak, vagyis az úgynevezett inverteres klímák nagyon különbözőek, hiszen sok paramétertől függ, hogy az adott klímaberendezés milyen áron kapható. Többek között a hűtő-fűtő klíma árakat befolyásolja a hűtési- és fűtésiteljesítmény, a klíma energiaosztálya, funkciói, a márka, típusa, stb. Emiatt igen szélsőséges hűtő-fűtő klíma árakkal találkozhatunk. Egy jó minőségű klímaberendezést már találhatunk akár 100 ezer Forinttól, de akár 1 millió Forintos áron is. A BudaKlímánál azonban segítünk Önnek kiválasztani tapasztalataink és a klímaszerelés körülményeinek figyelembevételével egyedileg klímáját. Vegye igénybe ingyenes helyszíni felmérésünket, és segítünk a döntésben költségkeretéhez és igényeihez mérten! 

 

Hűtő-fűtő klíma árak: Mennyibe kerül a klíma beszerelése? 

Cégünk több mint 20 éves tapasztalattal és több ezer ügyféllel rendelkezik, amely során kitapasztaltuk a legjobb minőségű klíma márkákat, modelleket és persze a klímaszerelés minden trükkjét. Nálunk nagyon fontos, hogy ügyfeleink teljeskörű szolgáltatásban részesülhessenek, éppen emiatt nyújtjuk előzetes ingyenes helyszíni felmérésünket, hogy rejtett költségek nélkül feltüntethessük a hűtő-fűtő klíma árakat és a klímaszerelés költségeit.

Ha Ön is szeretné előre tudni személyre szabottan a klíma és a klímaszerelés költségeit, és profikra bízná otthona klimatizálását, akkor keresse fel csapatunkat! 

 

Milyen hűtő-fűtő klíma árakkal számoljon, ha klímaszerelést kér a BudaKlíma csapatától? 

A BudaKlíma csapatánál a klímaszerelés költsége jelenleg kedvezményesen érhető el, amely csupán bruttó 60 000 Forint! Ebben az árban minden benne van, amelyre kollégáinknak szüksége van a klíma telepítése során egészen 2 méter csövezésig. Természetesen, pontosabb árakkal csak a helyszíni felmérés után tudunk számolni, hiszen a klímaszerelés helyétől is nagyban függenek a hűtő-fűtő klíma árak és a szerelési költség.

Profi szakembereink minden esetben a lehető legjobb munkát végzik el az Ön otthonában! Ha kíváncsi, hogyan történik a klíma beszerelése, akkor kattintson IDE

 

Hűtő-fűtő klíma árak: az otthonához szabva

Fontos tudnia, hogy sosem dolgozunk sablon ajánlatokkal! Minden esetben egyedi árajánlatot adunk ügyfeleinknek, amely során nem csak a beszerelés költségeit tüntetjük fel és nem csak általánosságban ajánlunk Önnek klímát, hanem minden paramétert figyelembe veszünk. Ezért biztosítjuk ingyenes helyszíni felmérésünket, hogy valóban a legjobb hűtő-fűtő klíma árakat adhassuk Önnek. 

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket még ma! 

 

Hűtő-fűtő klíma árak: Ön csak jól járhat

Cégünk mindig figyelemmel kíséri a klímák piacát, hogy készletünkbe a legmodernebb technológiájú klímaberendezéseket is bevehessük, ezzel kielégítve ügyfeleink igényeit. Mivel kizárólagosságot egyetlen márkával sem kötöttünk, csakis tapasztalatainkra támaszkodunk, hogy Önnek mindig a legjobb klímaberendezéseket ajánlhassuk. A klímaszerelés mellett, a klímák karbantartásával és javításával egyaránt foglalkozunk, amelyet egyedül nálunk érhet el 5 év garancia biztosításával! Igyekszünk minden esetben minőségi szolgáltatás nyújtani, így bármilyen probléma adódik klímaberendezésével a BudaKlíma csapata segít Önnek!  

Amennyiben segítségre lenne szüksége a hűtő-fűtő klíma árak összehasonlítása során vagy nem tudja melyik berendezést szeretné, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és komplett szolgáltatásunkat! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS