Hűtő-fűtő klíma árak: Mennyi az annyi?

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Hűtő-fűtő klíma árak

Hűtő-fűtő klíma árak: Mennyi az annyi?

Szeretne informálódni részletesen milyen hűtő-fűtő klíma árakra és azzal kapcsolatos költségekre számíthat egy klíma telepítésekor? Összefoglaltunk mire kell számítania!

 

Hűtő-fűtő klíma árak: A klíma költsége

A hűtő-fűtő klíma árak, vagyis az úgynevezett inverteres klímák nagyon különbözőek, hiszen sok paramétertől függ, hogy az adott klímaberendezés milyen áron kapható. Többek között a hűtő-fűtő klíma árakat befolyásolja a hűtési- és fűtésiteljesítmény, a klíma energiaosztálya, funkciói, a márka, típusa, stb. Emiatt igen szélsőséges hűtő-fűtő klíma árakkal találkozhatunk. Egy jó minőségű klímaberendezést már találhatunk akár 100 ezer Forinttól, de akár 1 millió Forintos áron is. A BudaKlímánál azonban segítünk Önnek kiválasztani tapasztalataink és a klímaszerelés körülményeinek figyelembevételével egyedileg klímáját. Vegye igénybe ingyenes helyszíni felmérésünket, és segítünk a döntésben költségkeretéhez és igényeihez mérten! 

 

Hűtő-fűtő klíma árak: Mennyibe kerül a klíma beszerelése? 

Cégünk több mint 20 éves tapasztalattal és több ezer ügyféllel rendelkezik, amely során kitapasztaltuk a legjobb minőségű klíma márkákat, modelleket és persze a klímaszerelés minden trükkjét. Nálunk nagyon fontos, hogy ügyfeleink teljeskörű szolgáltatásban részesülhessenek, éppen emiatt nyújtjuk előzetes ingyenes helyszíni felmérésünket, hogy rejtett költségek nélkül feltüntethessük a hűtő-fűtő klíma árakat és a klímaszerelés költségeit.

Ha Ön is szeretné előre tudni személyre szabottan a klíma és a klímaszerelés költségeit, és profikra bízná otthona klimatizálását, akkor keresse fel csapatunkat! 

 

Milyen hűtő-fűtő klíma árakkal számoljon, ha klímaszerelést kér a BudaKlíma csapatától? 

A BudaKlíma csapatánál a klímaszerelés költsége jelenleg kedvezményesen érhető el, amely csupán bruttó 60 000 Forint! Ebben az árban minden benne van, amelyre kollégáinknak szüksége van a klíma telepítése során egészen 2 méter csövezésig. Természetesen, pontosabb árakkal csak a helyszíni felmérés után tudunk számolni, hiszen a klímaszerelés helyétől is nagyban függenek a hűtő-fűtő klíma árak és a szerelési költség.

Profi szakembereink minden esetben a lehető legjobb munkát végzik el az Ön otthonában! Ha kíváncsi, hogyan történik a klíma beszerelése, akkor kattintson IDE

 

Hűtő-fűtő klíma árak: az otthonához szabva

Fontos tudnia, hogy sosem dolgozunk sablon ajánlatokkal! Minden esetben egyedi árajánlatot adunk ügyfeleinknek, amely során nem csak a beszerelés költségeit tüntetjük fel és nem csak általánosságban ajánlunk Önnek klímát, hanem minden paramétert figyelembe veszünk. Ezért biztosítjuk ingyenes helyszíni felmérésünket, hogy valóban a legjobb hűtő-fűtő klíma árakat adhassuk Önnek. 

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket még ma! 

 

Hűtő-fűtő klíma árak: Ön csak jól járhat

Cégünk mindig figyelemmel kíséri a klímák piacát, hogy készletünkbe a legmodernebb technológiájú klímaberendezéseket is bevehessük, ezzel kielégítve ügyfeleink igényeit. Mivel kizárólagosságot egyetlen márkával sem kötöttünk, csakis tapasztalatainkra támaszkodunk, hogy Önnek mindig a legjobb klímaberendezéseket ajánlhassuk. A klímaszerelés mellett, a klímák karbantartásával és javításával egyaránt foglalkozunk, amelyet egyedül nálunk érhet el 5 év garancia biztosításával! Igyekszünk minden esetben minőségi szolgáltatás nyújtani, így bármilyen probléma adódik klímaberendezésével a BudaKlíma csapata segít Önnek!  

Amennyiben segítségre lenne szüksége a hűtő-fűtő klíma árak összehasonlítása során vagy nem tudja melyik berendezést szeretné, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és komplett szolgáltatásunkat! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok