Klímaszerelő Budapesten - profi klímaszerelés, garanciával

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klímaszerelő Budapest

Klímaszerelő Budapesten profi szakemberekkel

Klímaszerelő Budapesten az egyedi elképzeléseket is megvalósítva.


Klímaszerelő cég nagyon sok, főleg új, frissen alakult található Budapest területén, azonban megfelelő szakembert találni, aki garanciát is vállal a munkájára, már sokkal nehezebb. Beleeshetünk abba a hibába, hogy minél kevesebb költségből szeretnénk megoldani a klíma beszereltetését, azonban ez gyakran minőség rovására megy. A szaktudásnak, minőségi anyagoknak, munkavégzésnek ára van, az építőiparban pedig ez egy fokozottan igaz szabály. Cégünk minden konstrukciójában a legjobb megoldást nyújtja az Ön számára. Legyen bármilyen elképzelése, szakképzet csapatunk segítséget nyújt a megrendelőinknek! 

 

 

Klímaszerelő Budapesten szakképzett csapattal 


A BudaKlímánál nem csupán minőségi termékkínálat található meg, de olyan szakképzett csapat dolgozik nálunk, akik garanciálisan, megfelelő szakértelemmel végzik el otthonában vagy az irodában a klíma beszerelését. Minden kollégánk képesített klímaszerelő Budapesten, több éves gyakorlattal és több ezer felszerelt klímával, így biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kapja.
A felszerelt klímák mellé ajándékba adjuk a következő évi karbantartást, hogy ezzel is erősítsük az ügyfeleinkkel kapcsolatunkat és bemutathassuk milyen egy szakszerű karbantartás.

 

 

Klímaszerelő Budapesten előzetes helyszíni felméréssel


Nálunk a legfontosabb, hogy ügyfeleink teljeskörű szolgáltatást kapjanak, amely pénztárcabarát megoldásokat tesz lehetővé. Ez pontosan mit is jelent? A felmérést végző mérnök kollégáink Budapesten ajánlatkérés után első körben kimennek az Ön otthonába, hogy felmérjék a helyszíni körülményeket. Ilyenkor egyeztetés alapján eldöntik a klímaberendezés pontosan hova kerüljön, és ezt szem előtt tartva mérik fel, hogy a kivitelezés milyen költségeket tartalmaz. Ezután készítjük el teljesen egyedi árajánlatunkat, amelyben több típusú és árú klímát javaslunk beszerelési költségekkel együtt. Amennyiben Ön eldöntötte melyiket szeretné, csak ezután történik meg az időpont egyeztetése és a beszerelés. Igény szerint tanáccsal is segítjük a legjobb klímaberendezés kiválasztásában.

 

 

Klímaszerelő Budapesten kollektív megoldásokkal


Mit takar a kollektív megoldás? Hogy minden esetben komplett szolgáltatást nyújtunk. A helyszíni felméréstől kezdve a beszerelésen át, a karbantartásig és a garanciális szerelésig. Nem csak beszerelést vállalunk, hiszen a klímaberendezéseket évente érdemes karbantartani, amelyre szintén megoldást nyújtunk. Szerelési munkáinkra pedig "Élettartam garanciát" adunk! Vagyis a klíma működési élettartamának ideje alatt bármilyen szerelésből vagy anyagfáradásból keletkező hibát díjmenetesen elhárítunk Önnek! Miért választana más klímaszerelőt Budapesten, ha nálunk mindent megkap? 

 

 


Amennyiben Ön is szeretne ingyenes helyszíni felmérést a BudaKlíma csapatától, keressen meg minket! Klímaszerelő Budapesten, ahogyan Ön elképzelte! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ november 30-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS