2020 legjobb klímái, klímaberendezései

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

2020 legjobb klímaberendezései/klímái

Milyen klímaberendezést válasszon? Melyek a legjobb minőségű klímák és márkák a piacon? Tapasztalatainkra és szakértelmünkre hagyatkozva segítünk Önnek a legjobb döntésben, hogy hosszútávon elégedetten használja klímáját

2020 legjobb klímái, klímaberendezései

Őszintén mondhatom, hogy nem vagyunk egyetlen klíma márka felé sem elköteleződve és kizárólagos forgalmazási szerződésben sem állunk egyetlen gyártóval sem. Nincsen olyan, hogy a legjobb klíma, ahogyan nincsen a legjobb autó sem. Minden élethelyzetre, elvárásra, pénztárcára igyekszünk a tapasztalataink alapján a legjobb választ adni. 

 

Van egy nagyon fontos közös elvárás Önben és bennünk: olyan klímát szeretnénk ajánlani Önnek, amivel elégedett lesz és soha ne kelljen lehetőleg javítgatni! Talán hihetetlen, de nekünk ez a kitétel fontosabb mindennél, annyira drága az időnk és annyira be kell osztanunk, hogy egyszerűen nem adhatunk el rossz klímát, nem tehetjük meg Önnel és magunkkal szemben sem.

 

Minden évben kivétel nélkül tucatnyi cég, márkaképviselet keresi meg a cégünket, hogy forgalmazzuk a klímaberendezéseiket és rendkívül ritka, amikor egy új klímát felveszünk az ajánlatunkba. Mert nekünk bizonyítékok kellenek: a klíma problémamentesen üzemel majd legalább 15 évig, elérhető a garancia és könnyen érvényesíthető ha javítanunk kell, nem lesz hangosabb, nem zörög majd, nem lesz sárga műanyagdarab az ügyfél nappalijának a közepén. Mivel nekünk a nevünket kell adni hozzá és nem rizikózhatunk a pillanatnyi haszon miatt piacvezető lakossági klímaszerelő cégként. A BudaKlíma az a márka ahol, amit megígérünk annak rendben kell lennie, nem csak kicsit, nagyon.

 

Egyedi ajánlatok a BudaKlímával

A felmérés után a lakásához, életkörülményeihez, szokásaihoz leginkább megfelelő klímakészüléket fogjuk ajánlani Önnek, mert Arra törekszünk, hogy elégedett legyen az általunk elvégzett munkával, hiszen így ismerőseinek is ajánlani fogja majd cégünket. Mi nem egy webáruház vagyunk, ahol az eladás befejeződik az áru kiszállításakor és lehet reklamálni egy elérhetetlen ügyfélszolgálaton, hanem bármilyen észrevétel, hiba, kérdés, karbantartás, javítás esetén a továbbiakban is állunk a vásárlóink rendelkezésére, nálunk csörög a telefon.
 

Fontos! Nem nettó-bruttózunk az árainkkal, hogy még ennyibe kerül a konzol és még ennyi a csavar mellé, teljesen egyértelműek lesznek az árajánlataink a vásárlóink felé!
 
 

A saját kollégáink mennek ki szerelni, mi adjuk a számlát és nálunk csörög a telefon, nem pedig egy alvállalkozó keresi a kifogásokat, hogy miért kell egy hónapot várni a javításra.A munkáink jelentős részét ajánlás után kapjuk, így nagyon fontos, hogy figyeljünk a vásárlóink visszajelzéseire. Komplett, minőségi szolgáltatásra törekszünk hosszabb távon is.


 
Ennek megfelelően ajánlatainkban csak és kizárólag olyan klímákat fogunk ajánlani amit a saját házunkban is felszerelnénk, ahol nem kérdéses a megbízható működés és a garanciális háttér sem.

 

Nézzünk most meg ezekből pár újdonságot:

Daikin FTXF25A/RXF25A Sensira Inverteres klíma R-32

Daikin- a klímák Mercédesze- egy új modellel mutatkozik be.

A Daikin klíma márka az egyik legismertebb a piacon és talán az egyik legnépszerűbb is. Nem hiába, hiszen remek terméktulajdonsággal rendelkezik az összes modell. A Daiin Sensira inverteres klímája R32-es hűtőközeggel felszerelt, és hűtési üzemmódban akár A+++ osztályban is működik, amely azt jelenti, hogy energiafelhasználása az egyik legjobb kategóriába esik. Ezáltal használata során magas energia hatékonyságnak köszönhetően alacsonyabb energia fogyasztást eredményez. Sőt, készenléti üzemmódban a tényleges energiafogyasztása 80%-kal csökken. Intelligens funkcióival képes automatikusan átváltani magát takarékos üzemmódba 20 perc elteltével, ha az adott helyiségben senki nem tartózkodik. Emellett igazán csendes, és akár online szabályozó funkciójával interneten keresztül bárhonnan beállíthatjuk működését. 

 

Midea MDV Inverteres klíma R32-es gázzal.

MDV a Mideától. Szeretjük. Olcsó és megbízható, az egyik legjobb ár-érték arányú klímaberendezés.

A Midea szintén ismert klímamárka a piacon, és a Daikin mellett igen közkedvelt. Nemhiába ajánljuk mi is sok esetben ügyfeleink részére a Midea hűtő-fűtő klímaberendezéseit, hiszen tapasztalataink alapján rendkívüli energiafelhasználással és hatékonysággal működnek, emellett rengeteg kényelmi funkcióval látták el a legtöbb modellt. A Midea MDV inverteres klímája szintén R32-es hűtőközeggel működik, amelynek kiváló energiafelhasználását már ismerjük. A klímát számos funkcióval felszerelték, köztük a turbó mód, alvás- készenléti-, néma üzemmód, amelyek mind otthoni kényelmünket biztosítják. Az alvás üzemmód mellett a készülék rendkívül halk, így éjszaka sem fog minket zavarni használat közben. 

 

A klasszikusan megbízható: Misubishi HR25

Mitsubishi, amit a kollégáink fusizásra is szívesen visznek. Nagyon halk kül és beltéri, emlékeimben sincsen, hogy szervizelni kellett volna valamikor ezt a típust.

A Mitsubishi klímák egy külön kategóriát képeznek a lakossági klimatizálásban. Nem sajnálták az anyagot belőlük és rendkívül tartós, megbízható berendezésként ismeri őket a klímás szakma. A kültéri egységek nagyon finoman kiegyensúlyozottak, jellemzőjük a halk működés, a beltéri egységek követik a trendeket és kifejezetten mutatósak, miközben komoly légszűrésre képesek. Szeretjük szerelni a Mitsubishi klímákat, mivel eddig csak elégedett ügyfeleket köszönhetünk a megbízhatóságának és komfortos működésének.

2020 klímaberendezés
 
Légkondicionálás egy világmárkával! A Mitsubishi Electric gondoskodik az ideális klímáról mindenütt, ahol emberek élnek és dolgoznak. A gyár légkondicionáló termékei és megoldásai magas színvonalúak, világhírűek. Több évtizede kitűnő minőséggel és népszerűséggel büszkélkedhetnek, amit vásárlók, telepítők és kereskedők is tanúsítanak: a Mitsubishi Electric légkondicionáló berendezései és megoldásai világszerte ismertek, s évtizedek óta kiváló hírnévnek örvendenek. A cég számára a tartósság és innováció egyenrangú: vállalatuk több mint 85 éve újabb és újabb mércét állít fel a klímatechnikában. A világpiacon az egyik legjelentősebb gyártóvá nőtte ki magát.
 

Kollégáink minden esetben segítenek Önnek a legmegfelelőbb klíma kiválasztásában, így ingyenes helyszíni felmérésünk után teljesen egyedi árajánlatot adunk! 

Kérje felmérésünket és lehetőségeinket online az alábbi űrlap kitöltésével
 



Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ április 30-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Kapcsolódó cikkek:

A zöldenergia elterjedésének és a kormányzati támogatásnak is köszönhetően egyre többen érdeklődnek a lakásuk/házuk fűtési rendszerének korszerűsítése és megújuló energiákkal történő fűtése/ hűtése iránt. Cikkükben szeretnénk segíteni a fűtési lehetőségek...
Tovább
Hőszivattyúról máshogyan. Kezdjük az elején, a cikk írójaként tizenéve fűtök levegő- víz hőszivattyúval otthon, tehát a korai felhasználók között szereztem tapasztalatokat és pro és kontra igyekszem felsorolni az előnyöket és hátrányokat mellette és ellene is egyaránt.
Tovább
Általában évente egyszer tartjuk karban ügyfeleink klímáját, egy két speciális esettől eltekintve. Van olyan berendezés, amelyet a környék adottságai miatt évente kettő vagy akár több alkalommal is tisztítanunk kell mivel rendkívül gyorsan elszennyeződik a berendezés és...
Tovább