Alpintechnikás klímaszerelés

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Alpintechnikás klímaszerelés

Gyakran előforduló kérés, hogy a ház nem látható pontjára, esetleg a tetőre kerüljön fel a klímaberendezés kültéri egysége, mondván így a legkevésbé zavaró a lakók számára.

Tetőterek, padlásterek esetében pedig a legtöbb esetben csak a tető jelenti azt a felületet ahová elhelyezhető a klíma, akár műemlékvédelmi vagy tulajdonosi szempontok alapján mérlegelve.

Az alpintechnikás szerelések nagyon komoly problémája viszont, hogy a szerelés után alpintechnikás garanciális kötelezettség képződik, illetve a későbbi javítás- karbantartás is kizárólag képzett, vizsgázott és védőfelszerelést szabályosan használó alpinista közreműködésével kivitelezhető.

Ipari alpinista Budaklíma

A fentieknek megfelelően a felszerelés csak az első fejezet egy klíma életében és a költségei a munkálatnak csak a belépő szint, ami később sokkal komolyabb tételként újra és újra jelentkezhet, nem is beszélve a nyáron alpinista munkaszervezés szinte megoldhatatlan nehézségével.

Az alpinista szerelési ár egy teljesen más szorzóval képződik és nem lehet az alapszerelési árakhoz hasonlítani, hiszen ebben az esetben egy jóval összetettebb és sokkal veszélyesebb munkára kapunk egy egyedi árajánlatot. Sok esetben már csak magának a klímaberendezésnek a biztonságos feljuttatása is problémás feladat egy ház tetejére. Több szerelőt, köteles segítséget igényel, miközben a tartó szerkezetet is rögzíteni kell szilárdan a tetőre.

 

 

A tetőre szerelés másik komoly buktatója a konzolok felfogatása, mivel a tető héjazatának, cserepezésének a rétegrendje biztosítja a beázás elkerülését, akár évtizedes távlatokban is. Ennek a rétegrendnek a felbontása és visszaállítása egy rendkívül felelősségteljes feladat, amelynek szakszerű kivitelezésére akár a bádogos, tetőfedő, gipszkartonos bevonására is szükség lehet, amennyiben nem szeretnék az első eső alkalmával beázásokkal találkozni a lakásban.

Az állványos szerelések hasonló kategóriát képviselnek, mint az alpinszerelések, az állvány kiszállítása, felállítása és az állványon történő munkavégzés szintén szervezést és erőforrást Igénylő feladatok. Az állványról klímaszerelés legalább annyira veszélyes, mint a tetőn dolgozni, ennek megfelelően a köteles biztosítás szintén ajánlott a szerelők részére és a klímaberendezés felemeléséhez szintén.

Egy garanciális javítás esetén ismét fel kell állványozni a házat, megjavítani a klímát majd minden egyes karbantartáskor, vagy gáztöltéskor biztosítani a kültéri egység elérhetőségét.

Fenti tájékoztatónk célja, hogy klímaszerelési szempontok alapján támpontokat adjunk a kültéri egység helyének a kiválasztásához, mivel később nagyon komoly költségei lehetnek egy hagyományos létráról, teraszról történő szereléshez képest és akár a kezdeti beruházás összegét is megsokszorozhatja az utólagos munkálatok, javítások anyagi ráfordításai. Ezért az alpintechnikás szerelés az utolsó alternatívaként javasolt, mivel az elérhetetlen helyre szerelt klíma a javítás- karbantartás- gáztöltés alkalmával is pont ennyire költségesen szervizezhető berendezés lesz, amely nagyon sok kényelmetlenséget okozhat a megrendelőnek.Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Kapcsolódó cikkek:

A zöldenergia elterjedésének és a kormányzati támogatásnak is köszönhetően egyre többen érdeklődnek a lakásuk/házuk fűtési rendszerének korszerűsítése és megújuló energiákkal történő fűtése/ hűtése iránt. Cikkükben szeretnénk segíteni a fűtési lehetőségek...
Tovább
Hőszivattyúról máshogyan. Kezdjük az elején, a cikk írójaként tizenéve fűtök levegő- víz hőszivattyúval otthon, tehát a korai felhasználók között szereztem tapasztalatokat és pro és kontra igyekszem felsorolni az előnyöket és hátrányokat mellette és ellene is egyaránt.
Tovább
Általában évente egyszer tartjuk karban ügyfeleink klímáját, egy két speciális esettől eltekintve. Van olyan berendezés, amelyet a környék adottságai miatt évente kettő vagy akár több alkalommal is tisztítanunk kell mivel rendkívül gyorsan elszennyeződik a berendezés és...
Tovább
Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok