Ezért ne tartsd drágának a klímaberendezéseket: A klímák legfontosabb előnyei otthonunkra nézve!

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Miért éri meg befektetni hosszútávon egy klímaberendezésbe?

Sokan drágának tartják otthonuk klimatizálását. A klímaberendezés ugyanolyan elektronikai eszköznek minősül, akár egy hűtő vagy egy sütő, akár 15-20 év is lehet az élettartama, ennyi megbízható működésre számíthatunk egy jó minőségű klíma megvásárlásakor

Klímaberendezés befektetés

Ezekbe is befektettünk, hiszen mindennapjaink során hasznosak. A klíma is igencsak megkönnyítheti a mindennapokat nem csak a nyári, de a téli időszakban egyaránt. Elmondjuk, miért éri meg hosszútávon befektetni egy klímaberendezésbe. 


Elsőként azzal kezdenénk, hogy mindenkinek mást jelent a drága kifejezés. Relatív, fogalom azonban a legtöbben nem csak drágának tartják, de úgy gondolják egyáltalán nem éri meg, vagy túlnyomóan megemeli a villanyszámlát, ami pedig csak egy elterjedt tévhit. A klíma rendkívül sokat segíthet komfortérzetünkön akár otthon, akár a munkahelyen. Most ezeket szedtük össze, milyen előnyökkel jár, ha klíma van a lakásban. 

 

 

Javítja az alvás minőségét


A nyári kánikula idején az éjszakák is meglehetősen melegnek bizonyulhatnak, amikor hiába szellőztetünk vagy védekezünk a nap elől sötétítéssel. A meleg sajnos megreked a szobában, ezáltal az alvásunk minőségén sokat ronthat. Ha melegünk van nem tudunk mélyen aludni, mivel szervezetünk folyamatosan próbálja magát lehűteni. A klíma erre tökéletes megoldás lehet, hiszen az általunk kiválasztott hőmérsékletet fog generálni a szobában. 

 

 

Segít párátlanítani otthonunkat


A mai modern klímaberendezések már a párás lakás problémáját is képesek megoldani. A párás levegő jelentősen rontja komfortérzetünk, mivel sokkal magasabbnak érezzük a benti hőmérsékletet. A klíma a hűtés mellett a lakásban keletkező nedvességet is hatékonyan képes kivonni a levegőből, így javítva hőérzetünket. A hűvös, nyirkos téli időszakban pedig megakadályozza, hogy a nedvesség kicsapódjon a lakás hideg pontjain és penészes foltokat okozzon a hő-hidakon, sarkokban.

 

 

Növeli általános komfortérzetünket


Bár a fentek is komfortérzetünkről szól, az általános közérzetünk egyaránt javulhat a klímaberendezés által. Hazaérve a munkából, főleg egy klímatizált munkahelyről vagy klímás autóból kiszállva, egy dolgos hétköznap után a kinti hőségből a felforrósodott lakásba belépve nem lesz jó a közérzetünk. A klímaberendezés segítségével nem lesz teher a konyhában főzés sem, amely még jobban emelheti az otthoni hőmérsékletet. 

 

 

Fűtés az átmeneti időszakban


Nagyon kellemes és hasznos funkció az ügyfeleink visszajelzései alapján a klímák fűtési képessége. Az átmeneti időszakban ez a legolcsóbb fűtési megoldás, akár a gáz árának a 60%-áért temperálhatjuk otthonunkat amíg nem indítjuk el a teljes lakás fűtését, lokálisan és rugalmasan alkalmazva. Akár az esti tévézéshez, elalvás előtt, vagy amit a gyerekes családok nagyra értékelnek: fürdetés után a gyerekszobában befűteni megfázás ellen! A klímákkal áthidalható a távfűtés rugalmatlansága és kiszámíthatatlansága a változékony tavaszi- őszi időszakban, a nagy rendszerektől függetlenül emelhetünk lakásunk komfortján.

 

 

Ne higgyük, hogy drága!


Egy jó minőségű klímaberendezés már 150-200 ezer Forinttól elérhető, attól függően milyen kényelmi funkciókat szeretnénk, vagy mekkora teljesítményű gépre van szükség. Mindig megfelelő szakmai tudással rendelkező szakembert válasszunk a beszerelésére, olyan céget, aki segít kiválasztani a számunkra tökéletes klímaberendezést és a későbbiekben is elérhető számunkra.
Higgye el, megéri a befektetés, hiszen egy klímaberendezés csak növeli életminőségünket, vigyáz egészségünkre, alvásunk minőségére. Sokkal jobban fogjuk magunkat érezni az otthonunkban a kánikulában, és a lakásunk újra a pihenésünket fogja szolgálni.
 Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ január 31-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Kapcsolódó cikkek:

A zöldenergia elterjedésének és a kormányzati támogatásnak is köszönhetően egyre többen érdeklődnek a lakásuk/házuk fűtési rendszerének korszerűsítése és megújuló energiákkal történő fűtése/ hűtése iránt. Cikkükben szeretnénk segíteni a fűtési lehetőségek...
Tovább
Idén tavasszal lettünk 20 évesek, de csak most ősszel jutottam el oda, hogy ezen a szép kerek születésnapon pár sorban meséljek az elmúlt éveinkről, összegezve honnan jöttünk, és merre is tart a cégünk.
Tovább
A jelenlegi gázellátási helyzetben az alternatív fűtési módokat keresik a felhasználók és előtérbe került az egyedi, önállóan is üzemeltethető, energiatakarékos és könnyen kivitelezhető klímás fűtés.
Tovább