Ezért ne tartsd drágának a klímaberendezéseket: A klímák legfontosabb előnyei otthonunkra nézve!

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Miért éri meg befektetni hosszútávon egy klímaberendezésbe?

Sokan drágának tartják otthonuk klimatizálását. A klímaberendezés ugyanolyan elektronikai eszköznek minősül, akár egy hűtő vagy egy sütő, akár 15-20 év is lehet az élettartama, ennyi megbízható működésre számíthatunk egy jó minőségű klíma megvásárlásakor

Klímaberendezés befektetés

Ezekbe is befektettünk, hiszen mindennapjaink során hasznosak. A klíma is igencsak megkönnyítheti a mindennapokat nem csak a nyári, de a téli időszakban egyaránt. Elmondjuk, miért éri meg hosszútávon befektetni egy klímaberendezésbe. 


Elsőként azzal kezdenénk, hogy mindenkinek mást jelent a drága kifejezés. Relatív, fogalom azonban a legtöbben nem csak drágának tartják, de úgy gondolják egyáltalán nem éri meg, vagy túlnyomóan megemeli a villanyszámlát, ami pedig csak egy elterjedt tévhit. A klíma rendkívül sokat segíthet komfortérzetünkön akár otthon, akár a munkahelyen. Most ezeket szedtük össze, milyen előnyökkel jár, ha klíma van a lakásban. 

 

 

Javítja az alvás minőségét


A nyári kánikula idején az éjszakák is meglehetősen melegnek bizonyulhatnak, amikor hiába szellőztetünk vagy védekezünk a nap elől sötétítéssel. A meleg sajnos megreked a szobában, ezáltal az alvásunk minőségén sokat ronthat. Ha melegünk van nem tudunk mélyen aludni, mivel szervezetünk folyamatosan próbálja magát lehűteni. A klíma erre tökéletes megoldás lehet, hiszen az általunk kiválasztott hőmérsékletet fog generálni a szobában. 

 

 

Segít párátlanítani otthonunkat


A mai modern klímaberendezések már a párás lakás problémáját is képesek megoldani. A párás levegő jelentősen rontja komfortérzetünk, mivel sokkal magasabbnak érezzük a benti hőmérsékletet. A klíma a hűtés mellett a lakásban keletkező nedvességet is hatékonyan képes kivonni a levegőből, így javítva hőérzetünket. A hűvös, nyirkos téli időszakban pedig megakadályozza, hogy a nedvesség kicsapódjon a lakás hideg pontjain és penészes foltokat okozzon a hő-hidakon, sarkokban.

 

 

Növeli általános komfortérzetünket


Bár a fentek is komfortérzetünkről szól, az általános közérzetünk egyaránt javulhat a klímaberendezés által. Hazaérve a munkából, főleg egy klímatizált munkahelyről vagy klímás autóból kiszállva, egy dolgos hétköznap után a kinti hőségből a felforrósodott lakásba belépve nem lesz jó a közérzetünk. A klímaberendezés segítségével nem lesz teher a konyhában főzés sem, amely még jobban emelheti az otthoni hőmérsékletet. 

 

 

Fűtés az átmeneti időszakban


Nagyon kellemes és hasznos funkció az ügyfeleink visszajelzései alapján a klímák fűtési képessége. Az átmeneti időszakban ez a legolcsóbb fűtési megoldás, akár a gáz árának a 60%-áért temperálhatjuk otthonunkat amíg nem indítjuk el a teljes lakás fűtését, lokálisan és rugalmasan alkalmazva. Akár az esti tévézéshez, elalvás előtt, vagy amit a gyerekes családok nagyra értékelnek: fürdetés után a gyerekszobában befűteni megfázás ellen! A klímákkal áthidalható a távfűtés rugalmatlansága és kiszámíthatatlansága a változékony tavaszi- őszi időszakban, a nagy rendszerektől függetlenül emelhetünk lakásunk komfortján.

 

 

Ne higgyük, hogy drága!


Egy jó minőségű klímaberendezés már 150-200 ezer Forinttól elérhető, attól függően milyen kényelmi funkciókat szeretnénk, vagy mekkora teljesítményű gépre van szükség. Mindig megfelelő szakmai tudással rendelkező szakembert válasszunk a beszerelésére, olyan céget, aki segít kiválasztani a számunkra tökéletes klímaberendezést és a későbbiekben is elérhető számunkra.
Higgye el, megéri a befektetés, hiszen egy klímaberendezés csak növeli életminőségünket, vigyáz egészségünkre, alvásunk minőségére. Sokkal jobban fogjuk magunkat érezni az otthonunkban a kánikulában, és a lakásunk újra a pihenésünket fogja szolgálni.
 
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Kedves Ügyfeleink,

Klímaszerelést csak Augusztus végétől tudunk vállalni!

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Kapcsolódó cikkek:

A Daikin előremutató kezdeményezéseket tesz a fenntartható klímaszabályozás érdekében.
Tovább
Kedves Látogatónk! Szeretnék megosztani Önnel pár gondolatot a hőszivattyúról és a telepítésükről a gyakorlati tapasztalataink alapján. Cégünk már nem foglalkozik hőszivattyú szereléssel, így teljesen érdekektől mentesen elmondhatom azokat az anomáliákat, amit érdemes...
Tovább
Bevallom, nem gondoltam volna, hogy egyszer a légtisztítókról írok bemutató cikket, de a gyakorlati használatával elkötelezett felhasználóvá és lelkes bemutatójává váltam ennek a praktikus berendezésnek. Nem feltétlenül szakmai, inkább saját tapasztalatokon alapuló leírásnak...
Tovább
Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.