Fali klíma felszereléssel Budapesten- Garanciális fali klíma felszereléssel

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Fali klíma felszereléssel

Hűtő-fűtő fali klíma felszereléssel

Fali klíma felszereléssel? Bízza ránk a teljes folyamatot! Segítünk megtalálni az Önnek, és a lakásának, irodájának, más üzleti helységének legjobb fali klíma berendezést, és a felszerelését is megoldjuk, sőt ezen túl a garanciális, karbantartási feladatok ellátásában is számíthat ránk. Ha fali klíma felszereléssel, akkor BudaKlíma!

 

Fali klíma felszereléssel mennyire jó ötlet?

A klíma berendezésekre egyre nagyobb szükség van. Az időjárás nyaranta egyre melegebb, és szárazabb, ahhoz hogy komfortosan tudjuk érezni magunkat lakásunkban, szükség van egy eszközre, ami lehűti azt a legmelegebb napokon. Ön is forgolódott már álmatlanul a kánikula közepén, és gondolkozott azon, hogy beszereltet egy klímát? Itt az ideje! A Buda Klímánál a fali klíma felszereléssel kedvező áron érhető el. A fali klímának számtalan előnye van a mobil klímákkal szemben, az egyik ilyen, hogy sokkal halkabb, bár nem lehet mozgatni, ha megfelelően van kiépítve a rendszer, az összes szükséges helyiségben megfelelő hőt képez. Magasabb a teljesítménye, miközben az energiafelhasználása sokkal kedvezőbb. A fali klímák akár egy 60 négyzetméteres helységet is képesek lehűteni, arról nem beszélve, hogy fűteni is lehet velük, szemben a mobilklímákkal. 

 

Fali klíma felszereléssel otthonra

Amennyiben a fali klíma mellett dönt, szeretné ennek segítségével komfortossá, lakhatóvá varázsolni otthonát, vagy éppen az iroda korszerűsítése a cél, akkor szakértő kezekre lesz szüksége, hiszen klimatizáló hűtési a rendszer kiépítéséhez csövezésre is szükség lesz. A BudaKlíma szolgáltatásai között a fali klíma felszereléssel is elérhető, hiszen tudjuk, hogy ezzel mennyi felesleges terhet vehetünk le akár az Ön válláról is. A csomagnak nemcsak a fali klíma felszerelése a része, hanem egy teljes komplex szolgáltatás, ami a tervezéstől a garanciális munkálatok elvégzéséig tart.

 

Fali klíma felszereléssel egyedi tervek alapján

A BudaKlímánál a fali klíma felszereléssel egyedi tervek alapján történik. Minden esetben egy előzetes helyszíni felmérés előzi meg a folyamatot, amikor is szakértő kollégáink felmérik a helyszín kialakítását, a rendelkezésre álló helyeket, az áramellátottságot, a helységek számát, nagyságát, egymáshoz viszonyított helyét, a kültéri és beltéri egységek lehetséges helyeit keresik. A helyszín felmérésén túl kikérdezik Önt is az igényeiről. Rengetek különböző típusú fali klíma közül választhatnak ügyfeleink, vannak okosklíma berendezések, és fűtő-fűtő klímáink is, amik akár mínusz 25 fokos hidegben is képesek felfűteni e helyeket. A helyszíni felmérést követően készítenek egy egyedi tervet, valamint pontos árajánlatot. A munkálatok ezek elfogadása után, a szerződés megkötését követően kezdődnek csak el. 

 

Garanciális fali klíma felszereléssel

A fali klíma felszereléssel nálunk garanciálisan történik, ami azt jelenti, hogy készüléktől függően akár 5 év garanciát is kaphat. ehhez azonban bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. + 10 000 Forintért 5 év teljeskörű garanciát ad a BudaKlíma Önnek is, az alapvető 3 éves garancia helyett, ez csak nálunk elérhető a piacon! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS