Klímaszezon: Hogyan készüljünk rá már most?

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Hogyan készüljünk előre már most a klímaszezonra?

A meleg idő hamarabb itt lesz, mint gondolná. Ahogy megérkezik a felmelegedés, a mi munkarendünk is sűrűbb lesz és jelentősen hosszabbodik a már most is több hetes a várakozási idő. Ne várja meg, készüljön előre a nyári kánikulára, mert a minőségi munkát végző cégeknél gyorsan fogynak az időpontok!

Klímaszezon: Hogyan készüljünk rá már most?

Ha nincs klímaberendezése

Amennyiben nincs klímaberendezése otthon és szeretné kényelmesen eltölteni a nyarat otthon érdemes már most kérnie egy ingyenes felmérést, árajánlatot még a nagy roham előtt. Mikor is kezdődik a szezon? Januárban már jelentkeznek, akik lemaradtak az előző nyárról és nem szeretnének még egyszer végigszenvedni egy hőhullámot. Áprilistól pedig jelentősen megnövekszik a megrendelések száma, a főszezon májustól indul be az első kánikulai napokkal, egészen augusztus-szeptemberig. Ebben az időszakban egyre nehezebb gyors klímaszerelést kérni, vagy ha mégis találunk, akkor van a nagy baj mert sikerülhet olyan vállalkozásba belefutni, akik teljesen kezdők a szakmában, esetleg nem megfelelően végzik el a munkájukat, nem számlaképesek.

Kérje minél előbb egyedi árajánlatunkat klímaszerelésre, amit egy ingyenes helyszíni felmérés előz meg, hogy a lehető legpontosabb kalkulációt tudjuk adni Önnek. 

 

Ha rendelkezik klímaberendezéssel 

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy egy klímaberendezés csak akkor lesz hosszú élettartamú, ha az évenkénti karbantartást elvégezteti. A karbantartás egyik legfontosabb feladata a működőképesség ellenőrzése, hogy ne az első kánikulában derüljön ki, ha esetleg nem működik megfelelően a berendezés. A klíma karbantartását speciális eszközökkel végezzük el, amely során nem csak ellenőrizzük a klíma állapotát, de speciális szerrel megtisztítjuk a felhalmozódott szennyeződésektől és a portól a hőcserélőket és így biztonságosan használhatja az egész szezonban. Ezt Ön házilag, ipari eszközök és vegyszerek nélkül nem teljes körűen elvégezni, sok munkánk van benne, hogy szakszerűen történjen meg egy klíma karbantartása. Kollégáink maszkban és gumikesztyűben, lábzsákban dolgoznak, hogy figyeljünk ügyfeleink és dolgozóink egészségére.

 

Bízza ránk időben

A klímaszezonra készülve az előzetes klíma karbantartást is minél előbb javasoljuk elvégeztetni. A szezon kezdésével kollégáink nem fognak tudni azonnal a rendelkezésre állni, mivel a legtöbben az első bekapcsolás napján gondolnak csak arra, hogy elfelejtették kitisztíttatni a klímát. Ebben az időszakban Budapesten egyszerre elindul több tízezer klímaberendezés és a nem ellenőrzött klímáknál sajnos tömegesen jelentkeznek a meghibásodások, eldugult cseppvízvezetékek, gázhiány miatt nem működő rendszerek, elektromos problémák. A karbantartás egyik fontos feladata az esetleges hibák időben történő feltárása és kijavítása, hogy az első beindítás után élvezhesse a klíma komfortját lakásában. 
Amennyiben pedig Tőlünk rendelte tavaly klímáját, ne feledje, hogy az első évben garanciálisan végezzük el Önnél a karbantartást.

Keresse kollégáinkat időben! 

 

Mi történik, ha nem végezteti el a klíma karbantartását?

A klíma beltéri egységeiben az idő előrehaladtával a por megtelepszik, mivel felülről nyitott a berendezés, hiába nem használtuk a klímát csak nyáron vagy ritkán. A por megtelepedésével és a klíma beindításával a hőcserélőn egy biofilm keletkezhet és idővel a penész formájában egy fertőzési gócpontot alakíthat ki a klímában. Ennek az időben történő megakadályozása a karbantartás, tisztítás másik fontos célja. A klíma beltéri egységének tisztására szabványos, ezüst jodidot is tartalmazó, egészségre ártalmatlan vegyszert használunk, ami 100%-ban semlegesíti a lehetséges szennyeződéseket és fertőtleníti a klíma belsejét, hogy biztonságosan használhassa az egész szezonban.

 

Amennyiben szeretne a klímaszezonra és a nyári kánikulára felkészülni, kérje minél előbb ajánlatunkat klímaszerelésre vagy klímája karbantartására! Szívesen segítünk Önnek!
 Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Kapcsolódó cikkek:

A zöldenergia elterjedésének és a kormányzati támogatásnak is köszönhetően egyre többen érdeklődnek a lakásuk/házuk fűtési rendszerének korszerűsítése és megújuló energiákkal történő fűtése/ hűtése iránt. Cikkükben szeretnénk segíteni a fűtési lehetőségek...
Tovább
Hőszivattyúról máshogyan. Kezdjük az elején, a cikk írójaként tizenéve fűtök levegő- víz hőszivattyúval otthon, tehát a korai felhasználók között szereztem tapasztalatokat és pro és kontra igyekszem felsorolni az előnyöket és hátrányokat mellette és ellene is egyaránt.
Tovább
Általában évente egyszer tartjuk karban ügyfeleink klímáját, egy két speciális esettől eltekintve. Van olyan berendezés, amelyet a környék adottságai miatt évente kettő vagy akár több alkalommal is tisztítanunk kell mivel rendkívül gyorsan elszennyeződik a berendezés és...
Tovább
Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok