Mi az az inverteres klíma? Inverteres klíma bemutatása, Akciós inverteres klíma, inverteres klíma beszerelés Budapesten

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Inverteres klíma

Inverteres klímaberendezés Budapest

Klímaszerelés kapcsán már biztosan Ön is találkozott az inverteres klíma fogalmával. Sokan nem tudják miben más ez a fajta klíma, mint a hagyományos. Az inverteres klímáknak, azaz hűtő-fűző klímáknak számos előnye van. Szerencsére többféle márka, többféle típusa megtalálható a mi kínálatunkban is,

 

A legjobb klíma az inverteres klíma?

Az inverteres klíma abban különbözik legfőképpen a hagyományos klímaberendezésektől, hogy a készülék önmagát szabályozza működése közben a belső hőmérséklethez mérten. Ez azt jelenti, hogy a kompresszor csak olyan szinten üzemel, amennyire szükség van az adott hőmérséklet szabályozásához. Ezáltal az inverteres klíma teljesítménye folyamatosan változik. A belső hőmérséklet változásakor a berendezés annyi hűtőközeget adagol az elpárologtatóba, amennyire éppen szükség van az adott hőmérséklet megtartásához vagy eléréséhez. 

 

Melyik a legjobb inverteres klíma?

Az inverteres klímák nagyon hatékonyak, és környezetbarátak. A BudaKlíma kínálatában megtalálhatja a legmodernebb inverteres klímákat, amikkel rengeteget spórolhat a fűtés számláján is! Kérjen időpontot helyszíni felmérésre, és megtaláljuk az Ön lakásába vagy irodájába legmegfelelőbb inverteres klímát! Kisebb, és nagyobb teljesítményű inverteres klímáink is vannak, amiket akár távolról is vezérelhet, beprogramozhat. Időszakos kedvezményeinkről is tájékoztatjuk az INGYENES helyszíni felmérés során!

IDŐPONTOT KÉREK

 

Inverteres klímával spórolni a fűtésszámlán?

Az inverteres klímával akár fűthetünk is otthonunkban egészen mínusz 30 C° fokig képesek felmelegíteni a belső levegőt. A BudaKlíma kínálatában megtalálható modern inverteres klímák nemcsak az átmeneti időszakban való fűtésre alkalmasak, hanem egész télen át használhatóak, ugyanis a kinti -25 C°-os hőmérsékletig tesztekkel bizonyított hatékonyságuk. Így, ha szeretnénk olyan klímaberendezést, amellyel a későbbieknek akár fűtenénk, ezáltal spórolhatunk a megemelkedett gázszámlán, mindenképp inverteres klímát válasszunk. Az inverteres klímának azon túl, hogy fűtésre és hűtésre is nagyon hatékonyan használható rengeteg további előnye van. Érdekli mik? Mutatjuk!

 

Energiatakarékos inverteres klímaberendezések

Mivel az inverteres klíma figyeli a belső hőmérsékletet, és ehhez mérten változik teljesítménye, sokkal energiahatékonyabb, mint a hagyományos berendezések. Az inverteres klímák nem működnek folyamatosan magas teljesítménnyel, így a villanyszámlánkat sem fogja megemelni túlságosan a nyári időszakban. A hagyományos klímákhoz képest az inverteres klíma 40-50%-kal kevesebb energiát igényel, így biztosított, hogy valóban nem kell félnünk a magas energiaköltségektől. Nem szeretne nyáron a kánikulába haza érkezni, nem szeretne éjszakákon át kellemetlenül forgolódni, majd kialvatlanul kelni reggel, de több tízezret sem fizetni a klíma fogyasztása miatt? Válassza a legmodernebb energia hatékony inverteres klímáinkat! Tekintse meg inverteres klímakészülékeinket ITT!

 

Halk inverteres klímaberendezések

Az előző előnyéből adódóan az inverteres klíma, mivel folyamatosan szabályozza önmagát, nem kell újra és újra elindulnia, ezáltal a kompresszornak sem kell pörögnie, ami halkabb üzemeltetést eredményez. Aki fél, hogy a klímaberendezés hangja miatt nem tudna aludni, annak tökéletes választás lesz az inverteres klíma. Ezek a berendezések az éjszakai csöndben is nagyon halk zúgással üzemelnek, amelytől nyugodtan tudunk aludni. 

 

Hosszabb élettartamú inverteres klímaberendezések

Az inverteres klímák egyik nagy előnye ként még meg kell említeni, hogy élettartamuk sokkal hosszabb. Ez a folyamatos hőszabályozásának köszönhető, hiszen a készülék 500-700-as szabályozott fordulatszámmal üzemel. Ezzel szemben a fixen üzemelő klímák kompresszora minden alkalommal 1500-1800-as fordulattal működik, amely jelentős különbség. Ez nagyban befolyásolja a klímaberendezések élettartamát, hiszen sokkal kisebb teljesítményen kell futnia a berendezésnek, mégis megfelelő hőmérsékletet nyújt otthonunkban. 

 

Fűtésre is alkalmas, energiatakarékos, halk, hosszú élettartalmú klímát szeretne? Válasszon a BudKlíma inverteres klímái közül! 
Hogy pontosan milyen márkát és teljesítményű inverteres klímát válasszunk, abban segít szakképzett csapatunk! 


Kérje helyszíni felmérésünket és kollégáink segítenek kiválasztani és beszerelni a megfelelő klímát otthonába vagy az irodába! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS