Mitől más az inverteres klímaberendezés? A szakértő válaszol!

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Inverteres klíma

Inverteres klímaberendezés

Klímaszerelés kapcsán már biztosan Ön is találkozott az inverteres klíma fogalmával. Sokan nem tudják miben más ez a fajta klíma, mint a hagyományos. Most többek között erről olvashat, hogy miért jobb az inverteres klímaberendezés. 

 

Az inverteres klíma lényege


Az inverteres klíma abban különbözik legfőképpen, hogy a készülék önmagát szabályozza működése közben a belső hőmérséklethez mérten. Ez azt jelenti, hogy a kompresszor csak olyan szinten üzemel, amennyire szükség van az adott hőmérséklet szabályozásához. Ezáltal az inverteres klíma teljesítménye folyamatosan változik. A belső hőmérséklet változásakor a berendezés annyi hűtőközeget adagol az elpárologtatóba, amennyire éppen szükség van az adott hőmérséklet megtartásához vagy eléréséhez.

 

Energiahatékonyság az inverteres klímával 


Mivel az inverteres klíma figyeli a belső hőmérsékletet, és ehhez mérten változik teljesítménye, sokkal energiahatékonyabb, mint a hagyományos berendezések. Az inverteres klímák nem működnek folyamatosan magas teljesítménnyel, így a villanyszámlánkat sem fogja megemelni túlságosan a nyári időszakban. A hagyományos klímákhoz képest az inverteres klíma 40-50%-kal kevesebb energiát igényel, így biztosított, hogy valóban nem kell félnünk a magas energiaköltségektől. 

 

Az inverteres klíma halk 


Az előző előnyéből adódóan az inverteres klíma, mivel folyamatosan szabályozza önmagát, nem kell újra és újra elindulnia, ezáltal a kompresszornak sem kell pörögnie, ami halkabb üzemeltetést eredményez. Aki fél, hogy a klímaberendezés hangja miatt nem tudna aludni, annak tökéletes választás lesz az inverteres klíma. Ezek a berendezések az éjszakai csöndben is nagyon halk zúgással üzemelnek, amelytől nyugodtan tudunk aludni. 

 

Hosszabb élettartam 


Az inverteres klímák egyik nagy előnye ezen felül, hogy élettartamuk sokkal hosszabb. Ez a folyamatos hőszabályozásának köszönhető, hiszen a készülék 500-700-as szabályozott fordulatszámmal üzemel. Ezzel szemben a fixen üzemelő klímák kompresszora minden alkalommal 1500-1800-as fordulattal működik, amely jelentős különbség. Ez nagyban befolyásolja a klímaberendezések élettartamát, hiszen sokkal kisebb teljesítményen kell futnia a berendezésnek, mégis megfelelő hőmérsékletet nyújt otthonunkban. 

 

Fűtés az inverteres klímával


Az inverteres klímával akár fűthetünk is otthonunkban egészen mínusz 30 C° fokig. Így, ha szeretnénk olyan klímaberendezést, amellyel a későbbieknek akár fűtenénk, mindenképp inverteres klímát válasszunk.


Hogy pontosan milyen márkát és teljesítményű inverteres klímát válasszunk, abban segít szakképzett csapatunk! 


Kérje helyszíni felmérésünket és kollégáink segítenek kiválasztani és beszerelni a megfelelő klímát otthonába vagy az irodába! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS