Klíma akció szereléssel a Budaklimánál

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma akció szereléssel

Klíma akció szereléssel a Budaklímánál: amellyel tényleg jól jár.  Akciós klímaberendezések, akciós klímaszerelés, egyedi árajánlatok garanciával és számlával.

Klíma akciós szereléssel a BudaKlímánál

Klíma akció szereléssel – csak is minőségi klímákkal

Az akciós szó semmiképp sem jelenti azt, hogy egy klímaberendezés rossz minőségű, vagy éppen hanyag munkát végzünk a szerelés során. Egyszerűen igazodunk a szezon változásához és azoknak az ügyfeleknek, akik időben felkészülnek a követező nyárra igyekszünk egy olyan ajánlatot adni, amivel döntési helyzetbe hozzuk majd őket. Egy szezonon kívüli klímaszereléssel 20-30% közötti magtakarítás érhető el és biztosak lehetünk abban, hogy minőségi munkát kapunk majd a pénzünkért. Gyakran tapasztalom, hogy a kánikula első napjáig képesek várni a vásárlók, amikor már a bejáratott és bizonyítottan jól dolgozó cégek összes kapacitása lekötve hetekre, hónapokra. Ilyenkor jönnek a jó ötletek, a márka nélküli klímák és a szedett vedett egynyári klímás „ szakik” ideje, ráadásul sokszor olyan összegekért, még számla nélkül is, amiért tisztességes munkát, klímát és garanciákat is kaphattunk volna- pár hónappal korábban.

Tényleg érdemes időben kérni egy felmérést - ingyenes- majd az árajánlat alapján legkésőbb február, márciusban már beszereltetni a klímaberendezést, mert a nyár egyre hosszabb és amíg korábban a július volt a legmelegebb hónap úgy manapság az augusztus hozza el a legtöbb kánikulai napot.

A járvány miatti otthoni munka, vagy akár a biztonságos otthoni környezethez szintén fontos kiegészítő lehet egy klímaberendezés, amivel elviselhető a nyári kánikula és az átmeneti időszakban is fűthetünk vele, a többi szolgáltatótól független módon.

 

Klíma akció szereléssel –  ingyenes felméréssel és mérnöki tanácsadással!

Kezdjük azzal, hogy a Budaklíma azon kevés cégek közé tartozik ahol ingyenes a felmérés és az árajánlat. Nincsen vásárlási kötelezettség, levásárolható felmérési díj stb, kimegyünk, elmondjuk és írásba adjuk, hogy mennyibe kerül majd a klímaszerelés, ez ilyen egyszerű.

A felmérő kollégáink mérnökök, nem ácsok vagy kárpitosok, tehát mérnököket küldünk ki felmérni a lakást, olyan szakembereket, akik ezres nagyságrendben láttak már kivitelezést, lakás és háztípusokat. Van elképzelésük a megoldhatóságról és ami nagyon fontos, nem hagyják az ügyfelet sem egy rossz megoldásba belesodródni, csak azért, mert valakitől ők azt hallották hogy. Tehát hatékonyan tudnak segíteni. Ismerik a lakókörnyezetet, a kerületeket az utcákat, nem csak találgatnak, hogy ide lehet ide pedig talán. Számíthatnak a szakértelmükre!

 

Árajánlat készítése- kivitelezés- karbantartás- szervizelés

Klímáinkat nem csak kedvezményes áron kínáljuk, de igen akciós árak mellett szereljük be otthonába. A BudaKlíma csapata teljeskörű szolgáltatást biztosít ügyfelei számára, amelyben a felméréstől kezdve, az egyedi árajánlaton át, a klímaszerelés és a garancia is benne van. Így a klíma akció szereléssel az egyik legjobb árkonstrukció a piacon. Miután felvette velünk a kapcsolatot, kollégáink időpont egyeztetés után egy ingyenes helyszíni felmérést végeznek el Önnél, hogy személyre szabott ajánlatot adhassunk. Az árajánlat során minden klíma akció szereléssel együtt van feltüntetve, részletesen leírva, hogy miket tartalmaznak áraink. Nálunk nem lesznek rejtett költségek, hiszen mindent belefoglalunk klímaszerelési akciónkba, amely most 2 méter alapcsövezésig, csupán 80 000 Forintos áron érhető el!

Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket kollégáinktól most!

 

Klíma akció szereléssel – teljesen személyre szabva

Ahogyan már említettük minden esetben egyénre szabott árajánlatokkal dolgozunk, hogy a klíma akció szereléssel tényleg kedvezményes és elérhető legyen az Ön számára. Minden paramétert figyelembe veszünk, amely azt jelenti, hogy a helyszíni adottságokat, az egyedi igényeket és az ügyfél költségkeretét mind belekalkuláljuk az árba. Éppen emiatt még az ajánlatadás előtt biztosítjuk az ingyenes helyszíni felmérést, hogy valóban a legjobb ajánlatot tegyük.

Klíma akció szereléssel Budapesten és környékén: itt kérje ingyenes felmérésünket!

 

Klíma akció szereléssel, amellyel jól jár

A BudaKlíma nem áll egyetlen klímagyártó céggel sem kizárólagos szerződésben, amely azt jelenti, hogy minden esetben tapasztalatainkra hagyatkozunk az ajánlatok során. Mivel már több mint 20 éve a szakmában vagyunk, biztosíthatjuk arról, hogy olyan klímaberendezéseket fogunk ajánlani, amelyek valóban megérik az árukat. Fontosnak tartjuk, hogy olyan klímákat ajánljuk ügyfeleink részére, amelyeket mi is szívesen beszereltetnénk otthonunkba. Ezért folyamatosan figyeljük a piacot és termékkínálatunkat is ennek megfelelően frissítjük. Azért is van néhány klíma akció szereléssel együtt feltüntetve, hogy kínálatunkról teljes képet kaphasson.

A klímaszerelés mellett, cégünk klíma karbantartással és javítással is foglalkozik, amelyek mellé akár 5 év garanciát is biztosítunk. Szeretnénk minőségi, teljeskörű szolgáltatást nyújtani ügyfelelink részére, így bármilyen probléma merülne fel klímaberendezésével segítünk Önnek!

Szeretné tudni jelenleg melyik a legjobb klíma akció szereléssel? Kattintson ide!

 

Amennyiben segítségre lenne szüksége a klímák összehasonlítása során vagy nem tudja melyik berendezést szeretné, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és komplett szolgáltatásunkat!

 Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Kapcsolódó cikkek: