Klíma árak szereléssel: klíma árak szereléssel együtt milyen költségekkel járnak? | BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma árak szereléssel

Klíma árak szereléssel: mennyi az annyi?

Mennyibe kerülnek a klíma árak szereléssel? Mennyit kell fizetni a készülékért, és mennyi a klímaszerelők óradíja, hogy lehet a legjobban kijönni? Összességében mennyibe kerül egy klíma, a klimatizálási rendszer kiépítése? Tudjon meg minden fontos információt, hogy milyen költségekre kell számítani a klíma telepítése során és mire érdemes odafigyelnie!

 

Klíma árak szereléssel – Mennyi a klímaberendezés költsége?

Ha arra kíváncsi, hogy mennyibe kerülnek a klíma árak szereléssel együtt, akkor először ezt kell részletesen megnéznie, hogy mennyibe kerülnek a klímák, hiszen maga a berendezés is egy tetemes költséget tesz ki, egyáltalán nem mindegy, hogy milyet választ. Mivel rengeteg márka van a piacon, ezen belül is a klímaberendezés teljesítménye, energiaosztálya teljesen különböző, így pontos árat nem tudunk most leírni. Egy klíma esetén a legfontosabb paraméter a hűtési- és fűtési teljesítménye. Emellett persze lényeges lehet, hogy milyen kényelmi funkciókkal van ellátva, milyen energiaosztályba tartozik és sokaknál az is fontos, hogyan néz ki. A BudaKlímánál már 100 000 Forinttól találhat jó minőségű klímát, de termékkínálatunk között olyan modellek is vannak, amelyek 1 millió Forintba kerülnek. Mivel a klíma árak szereléssel úgy nőnek, ahogyan a készülék ára is nő, fontos, hogy milyen árkategóriájú készüléket választ.

Melyik klímát érdemes választania? Bízza ránk! Segítünk Önnek kiválasztani otthonába a legjobb minőségű klímaberendezést egyedi igényekre szabva, amely során az az Ön költségkeretét is figyelembe vesszük, ebbe pedig bele tudjuk kalkulálni a klíma árakat szereléssel együtt. 

 

Klíma árak szereléssel – rejtett költségek nélkül

A klíma árak szereléssel együtt – több tételt is tartalmaz ez a csomag, de nézzük meg, hogy pontosan miből is áll, hiszen így később jóval egyszerűbb lesz kalkulálni az árakkal. Klíma árak szereléssel pontosan mit tartalmaznak a BudaKlímánál? Mutatjuk! A klíma telepítéséhez minden olyan elemet tartalmaz klíma árunk szereléssel, amelyre szükségünk van a megfelelő beüzemeléshez. Nálunk nem kell rejtett költségekkel számolnia. A munkák megkezdése előtt ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk minden érdeklődőnek, hogy a legjobb klimatizálási rendszert tudjuk kiépíteni személyre szabva. A helyszíni felmérés után, miután kiválasztottuk a megfelelő klímát, azt is tudni fogjuk, mennyibe kerülnek a klíma árak szereléssel együtt. Részletesen bemutatjuk, hogy mi mennyibe kerül.
 

Klíma árak szereléssel költségekre bontva

Így már a klímaszerelés előtt tudni fogja, hogy a klíma árak szereléssel végösszege mennyi lesz. Az árajánlatban minden fontos költség szerepel, amelyben megtalálhatja: a kültéri és beltéri egységek felszerelése, a fal átfúrása, az anyagköltségek (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzol vagy terasztartó, cseppvízcső, hűtőközeg rátöltés, kábelcsatorna), a kábelcsatornában történő kiépítés és a csövezés (2 méterig). 

Kérje pontos árajánlatunkat IDE kattintva!

 

Klíma árak szereléssel– Mennyi a pontos költség? 

Ha kedvezményesen szeretne új klímájához hozzájutni, akkor ne maradjon le akciós lehetőségünkről! A klíma árak szereléssel együtt jelenleg a BudaKlíma csapatánál csupán 90 000 Forintba (2 méterig) kerül, amely az egyik legkedvezményesebb ár, viszont profi szakemberekkel, minőségi klímaberendezésekkel dolgozva. Hogyan zajlik a klíma telepítése? Megtudhatja klíma telepítési cikkünkből!

 

Klíma árak szereléssel– Egyedi igények alapján

Szerelési költségeink általában teljesen fixek, viszont pontos összeget minden esetben egyedileg határozunk meg, hiszen a klímaberendezés fajtája miatt az ár nagymértékben eltérhet. Fontos tudnia, hogy sosem dolgozunk sablonajánlatokkal, tehát biztos lehet benne, hogy ajánlatunk teljesen az Ön igényeire lesz szabva. Előzetes tájékoztatás céljából tekintse meg árlistánkat!

 

Klíma árak szereléssel – Egyedi ajánlatokkal, kedvezményekkel

A BudaKlímánál ügyfeleink részére az előzetes ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, hogy pontosan kikalkulálhassuk a klíma árakat szereléssel együtt.  Amennyiben segítségre lenne szüksége a klíma árak szereléssel összehasonlítása során, vagy nem tudja melyik berendezést szeretné, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és komplett szolgáltatásunkat! 

JELENTKEZEM INGYENES FELMÉRÉSRE
 

 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok