Klíma árak szereléssel | BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma árak szereléssel

Klíma árak szereléssel: mennyi az annyi?

Klíma árak szereléssel: Tudjon meg minden fontos információt, hogy milyen költségekre kell számítani a klíma telepítése során és mire érdemes odafigyelnie!

 

Klíma árak szereléssel – A klímaberendezés költsége

Mielőtt rátérnénk a klíma árak szereléssel költségeire, meg kell határozni, hogy ebből mennyibe kerül maga a klímaberendezés. Mivel rengeteg márka van a piacon, ezen belül is a klímaberendezés teljesítménye, energiaosztálya teljesen különböző, így pontos árat nem tudunk most leírni. Egy klíma esetén a legfontosabb paraméter a hűtési- és fűtési teljesítménye. Emellett persze lényeges lehet, hogy milyen kényelmi funkciókkal van ellátva, milyen energiaosztályba tartozik és sokaknál az is fontos, hogyan néz ki. A BudaKlímánál már 100 000 Forinttól találhat jó minőségű klímát, de termékkínálatunk között olyan modellek is vannak, amelyek 1 millió Forintba kerülnek. 

Mi ajánlunk Önnek a kiválasztás során? Bízza ránk! Segítünk Önnek kiválasztani otthonába a legjobb minőségű klímaberendezést egyedi igényekre szabva, amely során az ügyfél költségkeretét is figyelembe vesszük, ebbe pedig bele tudjuk kalkulálni a klíma árakat szereléssel együtt. 

 

Klíma árak szereléssel – Rejtett költségek nélkül 

A klíma árak szereléssel együtt pontosan mit tartalmaznak a BudaKlímánál? A klíma telepítéséhez minden olyan elemet tartalmaz klíma árunk szereléssel, amelyre szükségünk van a megfelelő beüzemeléshez. Nálunk nem kell rejtett költségekkel számolnia, hiszen éppen ezért van cégünknél az előzetes helyszíni felmérés, hogy a klíma árak szereléssel költségeit előre pontosan ki tudjuk számolni. Így már a klímaszerelés előtt tudni fogja, hogy a klíma árak szereléssel végösszege mennyi lesz. Az árajánlatban minden fontos költség szerepel, amelyben megtalálhatja: a kültéri és beltéri egységek felszerelése, a fal átfúrása, az anyagköltségek (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzol vagy terasztartó, cseppvízcső, hűtőközeg rátöltés, kábelcsatorna), a kábelcsatornában történő kiépítés és a csövezés (2 méterig). 

Kérje pontos árajánlatunkat IDE kattintva! 

 

Klíma árak szereléssel– Mennyi a pontos költség? 

Ha kedvezményesen szeretne új klímájához hozzájutni, akkor ne maradjon le akciós lehetőségünkről! A klíma árak szereléssel együtt jelenleg a BudaKlíma csapatánál csupán 60 000 Forintba (2 méterig) kerül, amely az egyik legkedvezményesebb ár, viszont profi szakemberekkel, minőségi klímaberendezésekkel dolgozva. Hogyan zajlik a klíma telepítése? Megtudhatja klíma telepítési cikkünkből!

 

Klíma árak szereléssel– Egyedi igények alapján

Szerelési költségeink általában teljesen fixek, viszont pontos összeget minden esetben egyedileg határozunk meg, hiszen a klímaberendezés fajtája miatt az ár nagymértékben eltérhet. Fontos tudnia, hogy sosem dolgozunk sablonajánlatokkal, tehát biztos lehet benne, hogy ajánlatunk teljesen az Ön igényeire lesz szabva. 

 

Hogyan szabjuk ügyfélre ajánlatainkat? 

A BudaKlímánál éppen ezért biztosítjuk ügyfeleink részére az előzetes ingyenes helyszíni felmérést, hogy pontosan kikalkulálhassuk a klíma árakat szereléssel együtt. 

Amennyiben segítségre lenne szüksége a klíma árak szereléssel összehasonlítása során vagy nem tudja melyik berendezést szeretné, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és komplett szolgáltatásunkat! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

KLÍMASZERELÉSI AKCIÓ!

Május 15-ig  AKCIÓS 60 000 Forintos beszereléssel!

(2 méter csövezésig, felmérés alapján) 

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.