Klíma árak szereléssel | BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma árak szereléssel

Klíma árak szereléssel: mennyi az annyi?

Klíma árak szereléssel: Tudjon meg minden fontos információt, hogy milyen költségekre kell számítani a klíma telepítése során és mire érdemes odafigyelnie!

 

Klíma árak szereléssel – A klímaberendezés költsége

Mielőtt rátérnénk a klíma árak szereléssel költségeire, meg kell határozni, hogy ebből mennyibe kerül maga a klímaberendezés. Mivel rengeteg márka van a piacon, ezen belül is a klímaberendezés teljesítménye, energiaosztálya teljesen különböző, így pontos árat nem tudunk most leírni. Egy klíma esetén a legfontosabb paraméter a hűtési- és fűtési teljesítménye. Emellett persze lényeges lehet, hogy milyen kényelmi funkciókkal van ellátva, milyen energiaosztályba tartozik és sokaknál az is fontos, hogyan néz ki. A BudaKlímánál már 100 000 Forinttól találhat jó minőségű klímát, de termékkínálatunk között olyan modellek is vannak, amelyek 1 millió Forintba kerülnek. 

Mi ajánlunk Önnek a kiválasztás során? Bízza ránk! Segítünk Önnek kiválasztani otthonába a legjobb minőségű klímaberendezést egyedi igényekre szabva, amely során az ügyfél költségkeretét is figyelembe vesszük, ebbe pedig bele tudjuk kalkulálni a klíma árakat szereléssel együtt. 

 

Klíma árak szereléssel – Rejtett költségek nélkül 

A klíma árak szereléssel együtt pontosan mit tartalmaznak a BudaKlímánál? A klíma telepítéséhez minden olyan elemet tartalmaz klíma árunk szereléssel, amelyre szükségünk van a megfelelő beüzemeléshez. Nálunk nem kell rejtett költségekkel számolnia, hiszen éppen ezért van cégünknél az előzetes helyszíni felmérés, hogy a klíma árak szereléssel költségeit előre pontosan ki tudjuk számolni. Így már a klímaszerelés előtt tudni fogja, hogy a klíma árak szereléssel végösszege mennyi lesz. Az árajánlatban minden fontos költség szerepel, amelyben megtalálhatja: a kültéri és beltéri egységek felszerelése, a fal átfúrása, az anyagköltségek (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzol vagy terasztartó, cseppvízcső, hűtőközeg rátöltés, kábelcsatorna), a kábelcsatornában történő kiépítés és a csövezés (2 méterig). 

Kérje pontos árajánlatunkat IDE kattintva! 

 

Klíma árak szereléssel– Mennyi a pontos költség? 

Ha kedvezményesen szeretne új klímájához hozzájutni, akkor ne maradjon le akciós lehetőségünkről! A klíma árak szereléssel együtt jelenleg a BudaKlíma csapatánál csupán 80 000 Forintba (2 méterig) kerül, amely az egyik legkedvezményesebb ár, viszont profi szakemberekkel, minőségi klímaberendezésekkel dolgozva. Hogyan zajlik a klíma telepítése? Megtudhatja klíma telepítési cikkünkből!

 

Klíma árak szereléssel– Egyedi igények alapján

Szerelési költségeink általában teljesen fixek, viszont pontos összeget minden esetben egyedileg határozunk meg, hiszen a klímaberendezés fajtája miatt az ár nagymértékben eltérhet. Fontos tudnia, hogy sosem dolgozunk sablonajánlatokkal, tehát biztos lehet benne, hogy ajánlatunk teljesen az Ön igényeire lesz szabva. 

 

Hogyan szabjuk ügyfélre ajánlatainkat? 

A BudaKlímánál éppen ezért biztosítjuk ügyfeleink részére az előzetes ingyenes helyszíni felmérést, hogy pontosan kikalkulálhassuk a klíma árakat szereléssel együtt. 

Amennyiben segítségre lenne szüksége a klíma árak szereléssel összehasonlítása során vagy nem tudja melyik berendezést szeretné, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és komplett szolgáltatásunkat! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ március 31-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS