Klíma árak ➜ BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma árak

Klíma árak Budapest

Szeretne informálódni részletesen milyen klíma árakra és azzal kapcsolatos költségekre számíthat egy klíma telepítésekor? Összefoglaltunk mire kell számítania. 

Klíma árak – klímaberendezésekre

A klíma árak nagyon különbözőek, hiszen sok paramétertől függ, hogy az adott klímaberendezés milyen áron kapható. Ebbe beleszól a márka, a hűtésteljesítmény, fűtésteljesítmény, energiaosztály, a klíma különböző funkciói, stb. Így igen szélsőségesen tekinthetünk a klíma árakra. Jó minőségű klímaberendezést találhatunk már 100 ezer Forinttól, de akár 1 millió Forintos klíma árakon is. Ezért nyújtunk a BudaKlímánál egy ingyenes helyszíni felmérést, ahol nem csak a klíma szerelés körülményeit vesszük alapul, de az ügyfelek költségkeretét is, és ezalapján ajánlunk klímát. Így biztos lehet abban, hogy jó minőségű klímát kap, azért az árért, amit Ön rászán. 

 

Klíma árak – klímaszerelésre 

A BudaKlíma csapata már több mint 20 éve foglalkozik klímaszereléssel és forgalmazással. Számunkra fontos, hogy teljeskörű szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleink részére. Ezzel egyidejűleg minden olyan fontos klíma árakkal kapcsolatos pontot feltüntetünk klímaszerelésünk során, amelyek munkánk során szükségesek lesznek, így rejtett költséggel Önnek nem kell számolnia. 

 

Klíma árak az Ön igényeihez mérten

Egyedi árajánlataink során nem csak a beszerelés költségeit tüntetjük fel és nem csak általánosságban ajánlunk Önnek klímát, hanem minden paramétert figyelembe veszünk. Emiatt nyújtunk ingyenes helyszíni felmérést, hogy valóban a legjobb klíma árakat adhassuk Önnek. Emellett természetesen, ha bármilyen kérése, egyedi igénye van, ezt jelezve a lehetőségeket felmérve megvalósítjuk Önnek. Kérje ingyenes helyszíni felmérésünket még ma! 

 

Klíma árak, amivel jól jár 

Cégünk folyamatosan figyeli a piacon lévő termékkínálatot, így modern technológiájú klímákat találhat weboldalunkon. Kizárólagos szerződésünk egyetlen márkával sincs, emiatt minden esetben tapasztalatainkat vesszük alapul, hogy a legjobb klímaberendezéseket ajánlhassuk. A beszerelések mellett, karbantartással és javítással egyaránt foglalkozunk, amelyeket 5 év garanciával vehet igénybe. Ügyfeleink részére igyekszünk minden esetben minőségi szolgáltatás nyújtani, így bármilyen probléma adódik klímaberendezésével a BudaKlíma csapata segít Önnek!  

 

Amennyiben segítségre lenne szüksége a klíma árak összehasonlítása során vagy nem tudja melyik berendezést szeretné, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket és komplett szolgáltatásunkat! 
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS