Klíma vásárlás részletre Budaklima szakertelem

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma vásárlás részletre

Felméréseink során gyakran előfordult, hogy idősebb, nyugdíjas vagy fiatal az életpályájuk elején járó és első lakásukba költözők részéről érkezett a kérdés, hogy lehetséges volna a számla több részletben történő kifizetése.

részlet

Minden esetben rábólintottunk erre a kérésre mert egyrészt pontosan tudjuk, hogy egy klíma ára és felszerelése egy komoly kiadásnak számít a családi kasszában és nem csak kényelmi funkciót jelent, hanem egy bizonyos életkor felett és egészségi állapotban komoly életmentő funkcióval rendelkezik nyáron. Tehát nem egy konyhaszekrény, amit megvehetünk télen, nyáron, mindegy, nincsen jelentősége, hanem egy olyan berendezés, ami segít átvészelni az idősek részére a fullasztóan meleg napokat, fiatal párok, babás szülők esetében pedig a kisgyerkőc nyugodt pihenését biztosítja, mivel az ő hőháztartásukat szintén rendkívüli módon megviseli egy extrém meleg nyár.

A cég szempontjából szinte mindegy, hogy egyben fizetik ki egy munkánkat vagy három hónap alatt részletekben, kicsit több az adminisztrációs maceránk vele, több számla készül megbontva, de ennyi az egész.

Itt jön a képbe a kérdés, hogy hogyan engedhetjük meg ezt magunkat a mai világban, amikor egy dobozos tejfölre is lassan lopásgátló jeladót tesznek a közértben, nem félünk a visszaélésektől? Milyen garanciákat kérünk és fogadunk el? Talán meglepő a válasz, de soha egyetlen rossz tapasztalunk nem volt a húsz éves működésünk alatt, senki sem élt vele vissza, hogy nem kérünk biztosítékot, tanukat, kezest két példányban, szimplán csak majd tessék elutalni a maradékot amikor bejött a nyugdíj vagy tizedikén a fizetés és ennyi az egész.

Igen, lehetne mókolni banki kapcsolattal, szerződéseket kötni és száz papírt, biztosan hivatalosabb lenne az egész, de amíg ez így működik és töretlen a bizalom addig maradunk a megszokott „belecsapunk egymás tenyerébe” szerződésnél.

Már az alaphelyzet is, hogy megkerestek minket, találkoztunk személyesen, a tanácsadónk elbeszélgetett az ügyféllel a lakásában és kialakult egy személyes kontaktus, majd felszereltünk egy berendezést a legjobb tudásunk szerint, minden esetben elegendő bizalmi háttér és jó érzés mindkét félnek, nekünk is, hogy ennyire megbízhatunk a mai világban egymásban.

A mai gazdasági helyzetben különösen fontosnak tartom, hogy kiléphessünk a komfortzónánkból és személyesebb kapcsolatok által enyhüljön az a nyomás, amiben minden nap éljük az életünket, értékesebb a bizalom és oda vissza egy kölcsönös win-win helyzetet teremt, hogy korrekt kapcsolatot építhetünk ki az ügyfeleinkkel.

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy klímaszerelési beruházásának az anyagi keretek szabnak határt úgy nyugodtan jelezheti a felmérést végző kollégának, hogy szeretne 3 havi részletet kérni a számlára és mi segítünk Önnek a megvalósításban a legnagyobb jószándékunkkal.

 

Bata József

cégvezetőHa tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 80.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Kapcsolódó cikkek:

A zöldenergia elterjedésének és a kormányzati támogatásnak is köszönhetően egyre többen érdeklődnek a lakásuk/házuk fűtési rendszerének korszerűsítése és megújuló energiákkal történő fűtése/ hűtése iránt. Cikkükben szeretnénk segíteni a fűtési lehetőségek...
Tovább
Új, csomagolás sérült Samsung termékek kiárusítása, féláron, harmadáron! Hőszivattyúk Légcsatornás klímák Multi klímák Mono klímák VRF rendszerek Érdeklődni: Bata Balázs +36209996999 ; bata.balazs@budaklima.hu
Tovább
A szezon közeledtével mindig élénkül a javítás- karbantartás utáni érdeklődés és főleg a legkomolyabb kánikulában napi szinten kapunk megkeresést, hogy vállalunk e nem általunk szerelt klímában gáztöltést. Általában hozzánk is már akkor jutnak el, amikor volt pár...
Tovább