Klíma beszerelés vidéken - BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klímaszerelés vidéken

Gyakran megkérdezik az érdeklődők, hogy vidéken is vállalunk-e klímaszerelést, mert nem találnak a környékükön klímást

Klímaszerelés vidék

Az esetek többségében sajnos nemet kell mondanom, mert felelősen nem vállalhatok el olyan munkát, ami kiesik a működési területünkből. Amennyiben ismerek a környékről megbízható szakembert, akkor inkább őt szoktam javasolni a munkára. Miért? A klíma általában egy stabilan működő, viszonylag kevés meghibásodással üzemelő berendezés, főleg az új típusok nagyon megbízhatóak. Viszont ami elromolhat, az el is romlik, és akkor kezdődik a javítás néha egészen embert próbáló kálváriája.

 

Egy szervizelés komplikáltabb esetekben akár több kiszállást is jelenthet (hibamegállapítás, alkatrész kiszállítás), ami egy főszezonban és nagyobb távolságban történő klímaszerelés esetében szinte megoldhatatlan feladat. Mivel a hibajelenségek leggyakrabban a használat során, tehát a nyári kánikulában jelentkeznek, így javítani is akkor, a legnagyobb roham kellős közepén kell őket. A főszezoni leterheltségünk annyira kiélezett, hogy még egy csavar meghúzására is nehéz időpontot adni, nemhogy az ország másik végére egy javításra elindulni az amúgy is hullafáradt kollégáknak. Ez a helyzet a vevőnek és nekünk, a beszerelő cégnek is annyira kellemetlen lenne, hogy hosszabb ideje nem vállalok el olyan munkát, ahol az esetleges javítást nem tudjuk hatékonyan és gazdaságosan elvégezni. Nem érdemes a klímaszerelést egy „távolsági szakemberrel” megoldani, mivel az esetleges szervizelés, garanciális javítás csak nagyon körülményesen és hosszasan elnyúló folyamat lesz. Ha van megbízható klímás a környéken, akkor minden szempontból ő lesz a jó választás az ügyfélnek.

 

Milyen szakemberek végzik majd el a szerelést? Kit engedek be a lakásomba a munkavégzés idejére?


Gyakori aggodalom az érdeklődők részéről, hogy kik lesznek majd azok a szakemberek, akik egy megrendelés után elvégzik a szerelést a lakásában. Egy honlapról kiválasztott telefonszám mögött milyen emberek és milyen szaktudással érkeznek majd az otthonába, mennyire megbízhatóak?

 

Honlapunkon a Rólunk menüpontban fényképet és rövid bemutatkozást láthat szerelő kollégáimról, akik képzett  szakemberek, évtizedes gyakorlattal a hátuk mögött. Nincsen olyan kolléga, aki ne szerelt volna fel legalább 1000 darab klímát a pályafutása során, de többen is ennek már a sokszorosáról is beszámolhatnának.

 

Kollégáink büntetlen előéletűek, rendezett családi háttérrel, kezeskedem munkájukért és megbízhatóságukért minden esetben!

 

A megrendelés után ők végzik el a megbeszélt munkát, velük találkozik majd a szerelés során. Vigyázni fognak a lakásában található értékekre, felhívják a figyelmét arra, ha esetleg egy tárgy, bútor útban lesz a szerelésnél, elpakolják azt, ha szükséges, és takarófóliákkal, hullámpapírral igyekeznek megóvni a burkolatot, a bútorokat, a műszaki eszközöket.

 

A szerelés után felporszívóznak ipari porszívóval, tehát gyakorlatilag csak egy kis takarításra lesz szükség a teljes rendhez vagy még ez sem kell általában.

 

Kérem nézze meg honlapunkon Galériánkat, ilyen minőségű munkát fogunk Önnek is átadni a klímaszerelés befejezésekor!Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ április 30-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Kapcsolódó cikkek:

Hőszivattyúról máshogyan. Kezdjük az elején, a cikk írójaként tizenéve fűtök levegő- víz hőszivattyúval otthon, tehát a korai felhasználók között szereztem tapasztalatokat és pro és kontra igyekszem felsorolni az előnyöket és hátrányokat mellette és ellene is egyaránt.
Tovább
Általában évente egyszer tartjuk karban ügyfeleink klímáját, egy két speciális esettől eltekintve. Van olyan berendezés, amelyet a környék adottságai miatt évente kettő vagy akár több alkalommal is tisztítanunk kell mivel rendkívül gyorsan elszennyeződik a berendezés és...
Tovább
Egy klímaszerelő vállalkozás vezetőjeként mindig érdemes tudni, hogy tulajdonképpen milyen korcsoportoknak és ügyfélkörnek dolgozunk, milyen megoldásokra van szükség és mit tanácsoljunk, amivel az ügyfélnek legjobban kiszolgáljuk az igényeit. Bemutatnám ügyfeleinket az...
Tovább