Klíma beszerelés vidéken - BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klímaszerelés vidéken

Gyakran megkérdezik az érdeklődők, hogy vidéken is vállalunk-e klímaszerelést, mert nem találnak a környékükön klímást

Klímaszerelés vidék

Az esetek többségében sajnos nemet kell mondanom, mert felelősen nem vállalhatok el olyan munkát, ami kiesik a működési területünkből. Amennyiben ismerek a környékről megbízható szakembert, akkor inkább őt szoktam javasolni a munkára. Miért? A klíma általában egy stabilan működő, viszonylag kevés meghibásodással üzemelő berendezés, főleg az új típusok nagyon megbízhatóak. Viszont ami elromolhat, az el is romlik, és akkor kezdődik a javítás néha egészen embert próbáló kálváriája.

 

Egy szervizelés komplikáltabb esetekben akár több kiszállást is jelenthet (hibamegállapítás, alkatrész kiszállítás), ami egy főszezonban és nagyobb távolságban történő klímaszerelés esetében szinte megoldhatatlan feladat. Mivel a hibajelenségek leggyakrabban a használat során, tehát a nyári kánikulában jelentkeznek, így javítani is akkor, a legnagyobb roham kellős közepén kell őket. A főszezoni leterheltségünk annyira kiélezett, hogy még egy csavar meghúzására is nehéz időpontot adni, nemhogy az ország másik végére egy javításra elindulni az amúgy is hullafáradt kollégáknak. Ez a helyzet a vevőnek és nekünk, a beszerelő cégnek is annyira kellemetlen lenne, hogy hosszabb ideje nem vállalok el olyan munkát, ahol az esetleges javítást nem tudjuk hatékonyan és gazdaságosan elvégezni. Nem érdemes a klímaszerelést egy „távolsági szakemberrel” megoldani, mivel az esetleges szervizelés, garanciális javítás csak nagyon körülményesen és hosszasan elnyúló folyamat lesz. Ha van megbízható klímás a környéken, akkor minden szempontból ő lesz a jó választás az ügyfélnek.

 

Milyen szakemberek végzik majd el a szerelést? Kit engedek be a lakásomba a munkavégzés idejére?


Gyakori aggodalom az érdeklődők részéről, hogy kik lesznek majd azok a szakemberek, akik egy megrendelés után elvégzik a szerelést a lakásában. Egy honlapról kiválasztott telefonszám mögött milyen emberek és milyen szaktudással érkeznek majd az otthonába, mennyire megbízhatóak?

 

Honlapunkon a Rólunk menüpontban fényképet és rövid bemutatkozást láthat szerelő kollégáimról, akik képzett  szakemberek, évtizedes gyakorlattal a hátuk mögött. Nincsen olyan kolléga, aki ne szerelt volna fel legalább 1000 darab klímát a pályafutása során, de többen is ennek már a sokszorosáról is beszámolhatnának.

 

Kollégáink büntetlen előéletűek, rendezett családi háttérrel, kezeskedem munkájukért és megbízhatóságukért minden esetben!

 

A megrendelés után ők végzik el a megbeszélt munkát, velük találkozik majd a szerelés során. Vigyázni fognak a lakásában található értékekre, felhívják a figyelmét arra, ha esetleg egy tárgy, bútor útban lesz a szerelésnél, elpakolják azt, ha szükséges, és takarófóliákkal, hullámpapírral igyekeznek megóvni a burkolatot, a bútorokat, a műszaki eszközöket.

 

A szerelés után felporszívóznak ipari porszívóval, tehát gyakorlatilag csak egy kis takarításra lesz szükség a teljes rendhez vagy még ez sem kell általában.

 

Kérem nézze meg honlapunkon Galériánkat, ilyen minőségű munkát fogunk Önnek is átadni a klímaszerelés befejezésekor!
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ november 30-ig!

Bruttó 70.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Kapcsolódó cikkek:

Szeretném azt gondolni, hogy minden esetben korrekt és megbízható cég módjára teljesítjük a felkéréseinket, ennek a visszajelzése számomra a nagyon sok visszatérő ügyfél vagy az ajánlásuk.
Tovább
Rendkívül érdekes téma és igyekszem ebben a cikkben több szempontból is körüljárni, hogy milyen kockázatai vannak a távoli szereléseknek és milyen hozadékai, ha egy távoli székhelyű cég végzi el a szerelést otthonunkban.  
Tovább
Az Otthonteremtési Támogatás keretében a családiházak tetőterének beépítése egy támogatott terület, amivel szeretnék lakhatásra hasznosítani ezeket a tereket. Cikkünkben a tetőterek fűtéséhez- hűtéséhez szeretnénk pár hasznos tanácsot adni.
Tovább