A Mitsubishi Electric kiadta legújabb légkondicionáló készülékeit - az MSZ-AP sorozatot. ➤ BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Az új Mitsubishi sorozat kiemelkedő zajvédelemmel rendelkezik

A Mitsubishi Electric elindította a piacon az innovatív légkondicionáló készülékek legújabb sorozatát - az MSZ-AP sorozatot.

Érdemes néhány percet szentelni az újdonságoknak és megismerkedni a japán gyártó fejlesztéseivel

mitsubishi klíma

Az új split rendszer, amelyet modern otthonokhoz terveztek, olyan alkatrészekkel rendelkezik, amelyek egész évben megfelelnek a mindennapi igényeknek. A modellek teljesítménye 2,5 - 7,8 kW, tehát egy olyan kapacitással rendelkezik, amely szinte minden otthoni hűtési és fűtési igényt kielégít.

 

Az MSZ-AP sorozat új technológiával rendelkezik, amely rendkívül csendes működést biztosít napközben, sőt éjszaka még csendesebb. A még nyugodtabb alvás érdekében a fogyasztók az Éjszakai üzemmódot is bekapcsolhatják, hogy csökkentsék a kezelőpanel fényességét, letiltják a sípolást és korlátozzák a kültéri egység zaját. A kisebb méretű 25 modell ideális egy nagyon csendes fűtésre a leginkább szükséges helyiségekben, például a hálószobában.

 

A Mitsubishi Electric Australia nemzeti termékmenedzsere, Atesh Mani szerint a sorozat a legcsendesebb modell, amelyet a márka valaha is kiadott. "Ez a Mitsubishi Electric leggyorsabban működő modellje, amely olyan simán működik, hogy a fogyasztóknak ellenőrizniük kell, hogy az eszköz még be van-e kapcsolva. A 25 méretű modell fűtési üzemmódjában akár 18 dB (A) zajszintnél működve lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy nyugodtan aludjanak.”

Mitsubishi klíma új modell

Az MSZ-AP sorozat kettős akadálybevonattal rendelkezik, amelynek célja a por és a zsíros szennyeződés csökkentése a légkondicionálóba való belépéskor. A Mitsubishi Electric által kifejlesztett kettős akadálybevonat nem tapadásmentes felületként működik, és hosszú távú védelmet nyújt a hőcserélő, a ventilátor és a légcsatornák számára.

 

Ez az újítás megkönnyíti a karbantartást, és a rendszer hosszabb ideig tisztább marad. Lehetséges, hogy csökken a környezetre gyakorolt hatás is, mivel a Mitsubishi Electric MSZ sorozatú R32 hűtőközeget használ, amelynek az R410A globális felmelegedési potenciáljának egyharmada.

 

A kiemelkedő zajcsökkentés és tisztaság mellett az MSZ-AP sorozat egyik legfontosabb jellemzője a csatlakoztathatóság.A Mitsubishi Electric légkondicionálót összekötheti okostelefonjával, így biztosítva a szabadságot minden egység online irányításában. Ez egy keresett funkció azoknak a fogyasztóknak, akik rugalmasan szeretnék az otthoni hőmérsékletet bárhol és bármikor ellenőrizni. A Mitsubishi Electric Wi-Fi Control megfelel a modern háztartás igényeinek, és már kompatibilis a Google Home és az Amazon Alexa hangalapú vezérléssel is.

 

Az MSZ-AP sorozat egységes, karcsú kialakítású, az egység méretétől és modelljétől függetlenül. Az egyszerű, mégis kiváló minőségű megjelenést úgy tervezték, hogy beleférjen bármilyen belső térbe. Felszereléskor az egységek kisebbek a kúp kialakítású alsó vég miatt.
 

 

Ugyan még hazánkba nem érkezett meg az új fajta modell, hamarosan a BudaKlímánál is elérhető lesz!

Addig tekintse meg modern Mitsubishi klímaberendezéseinket és kérjen ajánlatot klímaszerelésre.Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ április 30-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Kapcsolódó cikkek:

A zöldenergia elterjedésének és a kormányzati támogatásnak is köszönhetően egyre többen érdeklődnek a lakásuk/házuk fűtési rendszerének korszerűsítése és megújuló energiákkal történő fűtése/ hűtése iránt. Cikkükben szeretnénk segíteni a fűtési lehetőségek...
Tovább
Hőszivattyúról máshogyan. Kezdjük az elején, a cikk írójaként tizenéve fűtök levegő- víz hőszivattyúval otthon, tehát a korai felhasználók között szereztem tapasztalatokat és pro és kontra igyekszem felsorolni az előnyöket és hátrányokat mellette és ellene is egyaránt.
Tovább
Általában évente egyszer tartjuk karban ügyfeleink klímáját, egy két speciális esettől eltekintve. Van olyan berendezés, amelyet a környék adottságai miatt évente kettő vagy akár több alkalommal is tisztítanunk kell mivel rendkívül gyorsan elszennyeződik a berendezés és...
Tovább