A Mitsubishi Electric kiadta legújabb légkondicionáló készülékeit - az MSZ-AP sorozatot. ➤ BudaKlíma

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Az új Mitsubishi sorozat kiemelkedő zajvédelemmel rendelkezik

A Mitsubishi Electric elindította a piacon az innovatív légkondicionáló készülékek legújabb sorozatát - az MSZ-AP sorozatot.

Érdemes néhány percet szentelni az újdonságoknak és megismerkedni a japán gyártó fejlesztéseivel

mitsubishi klíma

Az új split rendszer, amelyet modern otthonokhoz terveztek, olyan alkatrészekkel rendelkezik, amelyek egész évben megfelelnek a mindennapi igényeknek. A modellek teljesítménye 2,5 - 7,8 kW, tehát egy olyan kapacitással rendelkezik, amely szinte minden otthoni hűtési és fűtési igényt kielégít.

 

Az MSZ-AP sorozat új technológiával rendelkezik, amely rendkívül csendes működést biztosít napközben, sőt éjszaka még csendesebb. A még nyugodtabb alvás érdekében a fogyasztók az Éjszakai üzemmódot is bekapcsolhatják, hogy csökkentsék a kezelőpanel fényességét, letiltják a sípolást és korlátozzák a kültéri egység zaját. A kisebb méretű 25 modell ideális egy nagyon csendes fűtésre a leginkább szükséges helyiségekben, például a hálószobában.

 

A Mitsubishi Electric Australia nemzeti termékmenedzsere, Atesh Mani szerint a sorozat a legcsendesebb modell, amelyet a márka valaha is kiadott. "Ez a Mitsubishi Electric leggyorsabban működő modellje, amely olyan simán működik, hogy a fogyasztóknak ellenőrizniük kell, hogy az eszköz még be van-e kapcsolva. A 25 méretű modell fűtési üzemmódjában akár 18 dB (A) zajszintnél működve lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy nyugodtan aludjanak.”

Mitsubishi klíma új modell

Az MSZ-AP sorozat kettős akadálybevonattal rendelkezik, amelynek célja a por és a zsíros szennyeződés csökkentése a légkondicionálóba való belépéskor. A Mitsubishi Electric által kifejlesztett kettős akadálybevonat nem tapadásmentes felületként működik, és hosszú távú védelmet nyújt a hőcserélő, a ventilátor és a légcsatornák számára.

 

Ez az újítás megkönnyíti a karbantartást, és a rendszer hosszabb ideig tisztább marad. Lehetséges, hogy csökken a környezetre gyakorolt hatás is, mivel a Mitsubishi Electric MSZ sorozatú R32 hűtőközeget használ, amelynek az R410A globális felmelegedési potenciáljának egyharmada.

 

A kiemelkedő zajcsökkentés és tisztaság mellett az MSZ-AP sorozat egyik legfontosabb jellemzője a csatlakoztathatóság.A Mitsubishi Electric légkondicionálót összekötheti okostelefonjával, így biztosítva a szabadságot minden egység online irányításában. Ez egy keresett funkció azoknak a fogyasztóknak, akik rugalmasan szeretnék az otthoni hőmérsékletet bárhol és bármikor ellenőrizni. A Mitsubishi Electric Wi-Fi Control megfelel a modern háztartás igényeinek, és már kompatibilis a Google Home és az Amazon Alexa hangalapú vezérléssel is.

 

Az MSZ-AP sorozat egységes, karcsú kialakítású, az egység méretétől és modelljétől függetlenül. Az egyszerű, mégis kiváló minőségű megjelenést úgy tervezték, hogy beleférjen bármilyen belső térbe. Felszereléskor az egységek kisebbek a kúp kialakítású alsó vég miatt.
 

 

Ugyan még hazánkba nem érkezett meg az új fajta modell, hamarosan a BudaKlímánál is elérhető lesz!

Addig tekintse meg modern Mitsubishi klímaberendezéseinket és kérjen ajánlatot klímaszerelésre.Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ július 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Kedves Megrendelő! 

Jelenleg 4-5 hét a várakozási idő!

Türelmét előre is köszönjük!

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
Szeretnék segítséget és konkrét támpontokat adni Önnek a klímaberendezés beszerzése, felszerelése kapcsán felmerülő gyakori kérdésekre, hogy elég információval rendelkezzen a vásárlás előtt. Ha még nem volt klímaberendezése...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Kapcsolódó cikkek:

A zöldenergia elterjedésének és a kormányzati támogatásnak is köszönhetően egyre többen érdeklődnek a lakásuk/házuk fűtési rendszerének korszerűsítése és megújuló energiákkal történő fűtése/ hűtése iránt. Cikkükben szeretnénk segíteni a fűtési lehetőségek...
Tovább
Gyakori kérdés ügyfeleinktől, hogy hálószobába melyik a leghalkabb klíma, amire mindig azt válaszolom: amelyik ki van kapcsolva.
Tovább
Hőszivattyúról máshogyan. Kezdjük az elején, a cikk írójaként tizenéve fűtök levegő- víz hőszivattyúval otthon, tehát a korai felhasználók között szereztem tapasztalatokat és pro és kontra igyekszem felsorolni az előnyöket és hátrányokat mellette és ellene is egyaránt.
Tovább
Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok