Klíma értékesítés Budapesten- Klíma értékesítés beszereléssel és garanciával

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klíma értékesítés

Klíma értékesítés garanciával

Évtizedek óta foglalkozunk klíma értékesítéssel- bízzon bennünk, tudjuk a dolgunkat. Amennyiben a legjobb klímaberendezést keresi, ráadásul a legjobb áron, beszereléssel, és garanciával, akkor böngéssze tovább az oldalunkat, és mihamarabb kérjen ajánlatot hozzánk! 

 

Klíma értékesítés Budapesten

Klíma értékesítéssel Budapesten számtalan szervezet foglalkozik, tele vannak a hirdetőújságok, internetes platformok klíma szereléssel kapcsolatos hirdetéssel. Amennyiben komolyan gondolja, hogy klímát szereltet otthonába, biztosan járatos a témában, és még néhány katalógust is elolvasott, amiben csak úgy hemzsegtek a különböző paraméterekkel rendelkező klímaberendezések, ami alapján Ön semmit sem tudott megállapítani. Ha hasonló cipőben érzi magát, akkor azt javasoljuk, hogy klíma válassza a legjobbat a klíma értékesítéssel kapcsolatban. Mi nemcsak elmagyarázzuk Önnek, hogy mit jelentenek a betűk, és számok a klímák mellé írva, hanem segítünk önnek megtalálni az otthonába leginkább megfelelő klímaberendezést (és persze fel is szereljük, beállítjuk, és ha kell szervizeljük is azt).

 

Klíma értékesítés egyedi igényekkel

A BudaKlímánál a klíma értékesítése egyedi igények alapján történik, annak érdekében, hogy Önnek is megtaláljuk a legtökéletesebb megoldást, és ne csupán egy elég jóval szúrjuk ki a szemét. A klíma értékesítés előtt ezért minden alkalommal végzünk egy helyszíni felmérést, amikor is felmérjük a terepet, és megbizonyosodunk az Ön igényeivel, elvárásaival kapcsoltban is. Ekkor természetesen minden felmerülő kérdésére is választ adunk. A felmérés alkalmával megvizsgáljuk a helyiségek nagyságát, belmagasságát, elhelyezkedésüket, áramellátottságot, a belső, valamint külső egységek optimális helyét. Ezen paraméterek alapján pedig a legideálisabb klímaberendezést ajánljuk Önnek a költségkereteken belül maradva.

 

Klíma értékesítés beszereléssel

A BudaKlíma nemcsak klíma értékesítéssel foglalkozik, hanem teljes körű szolgáltatás nyújtással. Ez azt jelenti, hogy nálunk nem csupán megvásárolni tudj a legjobb klíma készüléket, hanem be is szereljük Önnek, és még a beüzemelés után is keresheti kollégáinkat, bármi gondja akad. Ráadásul most van egy klíma szerelési akciónk is, aminek köszönhetően nagyon kedvező áron érhetőek el szolgáltatásaink, csomagajánlataink. A klíma értékesítése kedvezményes-, nagykereskedelmi áron ötrénik. Nálunk ezen felül sincsenek rejtett költségek, ugyanis a felmérést követően nemcsak egy tervet, hanem pontos árajánlatot is készítünk, amiben minden felmerülő költséget tételesen megtalál. Beszerelési díjunkban is minden megtalálható: a fal átfúrása, a kültéri és a beltéri egység felszerelése, a kábelcsatornában történő kiépítés, az anyagköltségek (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzol vagy terasztartó, cseppvízcső, hűtőközeg rátöltés, kábelcsatorna), és a csövezés (2 méterig).

 

Minőségi klíma értékesítése

A BudaKlíma már több, mint 10 éve foglalkozik klíma értékesítéssel, ez idő alatt pedig megtanultuk, hogy a legfontosabb, hogy minőségi alapokkal dolgozzunk, ugyanis ezt párosítva a magas szakértelemmel, lesz a legjobb az eredmény. Többféle klíma forgalmazóval is kapcsolatban állunk, de nincsen egyikkel sem kizárólagos szerződésünk, ennek köszönhetően pedig nagyon sok klímát tudunk biztosítani választékunkon. A legtöbb általunk értékesített klímára garanciát is vállalunk.

 

Klíma értékesítés Budapesten garanciával, beszereléssel, magas minőségben? Keresse a BudaKlíma szakértő csapatár, IDE kattintva kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS