Klímaszerelés tudnivalók: Klímaszerelés árak panellakásba Budapesten profi klímaszerelőkkel

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Klímaszerelés

Klímaszerelés lépései hogyan zajlanak Budapesten?

A BudaKlíma 20 éve foglalkozik klímaszereléssel –teljes körű tervezéssel, kivitelezéssel, klímakészülékek beszerelésével, szervízeléssel, karbantartással magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Bármilyen klímával, klímaszereléssel kapcsolatos kérdéssel, kéréssel kapcsolatban tudunk segíteni. 

 

Klímaszerelés Budapesten

A BudaKlíma profi, szakképzett csapat klímaszerelést Budapest teljes területén vállal. Bár alapvetően telephelyünk Budán található, egész Budapesten ingyenes kiszállással dolgozunk, egyedi megbeszélés alapján akár Budapesten kívül is vállalunk munkát. A klímaszerelést kizárólag saját készülékkel vállaljuk. Mégpedig azért, mert 20 éves munkák során azt tapasztaltuk, hogy csakis így tudjuk a 110%-ot teljesíteni ügyfeleinknek: így tudjuk a lakásba, irodába, helyiségbe, valamint az igényeknek leginkább megfelelő klímakészüléket biztosítani, és így tudunk garanciát is vállalni a munkákra. A klímaszerelést mindig egyedi tervek alapján végezzük el, minden ügyfélnek a számára legmegfelelőbb készüléket ajánljuk. 

 

Amennyiben klímaszerelésen gondolkodik, szeretné megtalálni a leghatékonyabb, a legjobb funkciókkal rendelkező berendezést, egy olyan klímarendszert kiépíteni, amivel még spórolhat is, akkor keresse a BudaKlíma szakértő csapatát! Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk Önnek! Töltse ki a kapcsolati űrlapunkat az alábbi gombra kattintva, és keresni fogjuk!

KAPCSOLAT

 

A klímaszerelés menete

Amennyiben érdeklődik a klímaszerelés iránt, minden bizonnyal az is érdekli, hogy hogyan zajlik a klímaszerelés menete. Mint említettük, minden esetben egyedi tervet készítünk, ezért a klímaszerelés nulladik lépése nem más, mint a helyszíni felmérés. Kollégáink a megbeszélt időpontban felkeresik Önt, a klimatizálni kívánt lakásban, irodában, vagy más helyiségben, és felmérik ezen területek speciális sajátosságait. A megfelelő klímakészülék kiválasztásához, valamint optimális beállításához ismernünk kell a lakás nagyságát, alapterületét, belmagasságát, a falvastagságot, a helyiségek számát, azok egymáshoz való viszonyát, meg kell vizsgálnunk az áramellátottságot, továbbá meg kell tervezni a külső és belső klímaegységek ideális helyeit. A klímaszerelés további lépéseiről pedig egy egyénre szabott tervben fog tudni tájékozódni. 

 

Klímaszerelés panellakásba is

Budapesten nagyon sok panellakás van, amik esetében a klímaszerelés kicsit komplikáltabb folyamat, sok cég nem is vállalja. A BudaKlíma szakértői azonban nem ijednek meg ilyen feladatoktól, nálunk a klímaszerelés panellakásba is egyszerűen kivitelezhető. Nagyon esztétikus, és hatékony megoldásokat ismerünk, ezekről bővebben itt olvashat: klímaszerelés panellakásba.  
 

Klímaszerelés egyénre szabva

Minden esetben egyedi tervet készítünk – ez a profi klímaszerelés alapja. Ahány ház, annyi szokás, annyi fajta igény, és annyi fajta készülék szükségeltetik. A klímaszerelést mindig egyénre, helyiségekre szabjuk. A professzionálisan elvégzett klímaszerelés hozzájárulhat az energiatakarékossághoz is. A jól beállított és karbantartott klímaberendezés hatékonyabban működik, kevesebb energiát fogyaszt, és ezáltal csökkenti a havi energiaszámlákat.  A tervezés után megbeszéljük a további lépéseket. A készülék kiválasztása után, megrendeljük azt, és a megbeszélt időpontban elvégezzük a klímaszerelést. Önnek a folyamat során nem lesz semmi dolga. Kollégáink nagyon profik, nemcsak a szerelésben, hanem a takarításban is. A klímaszerelés után rendet rakunk, ipari takarítókkal feltakarítunk. A klímaszerelés azonban nem ér itt véget, a készülék megfelelő működése, az egészségügyi szempontok miatt fontos a klíma karbantartása is. Ezt is elvégezzük Önnek éves rendszerességgel. A klímaszerelés után garanciát is biztosítunk a meghibásodásra, de csak amennyiben megfelelően karban volt tartva a készülék. A garanciális feltételeket megtalálja weboldalunkon.  

 

Klímaszereléshez melyik a legjobb készülék?

A klímaszerelés készülékkel történik minden esetben. Szeretnénk ügyfeleinknek a maximumot nyújtani, máshol vásárolt, vagy használtan vett készülékeket nem szerelünk fel! A BudaKlímánál rengeteg klímakészülék elérhető, ráadásul nagyon kedvező áron. Hiszen számos forgalmazóval, kereskedővel, márkával kapcsolatban állunk, ami viszont megkülönböztet minket más klímaszereléssel foglalkozó cégtől, hogy egyikkel sem állunk kizárólagos szerződésben. Tehát nem azt a klímakészüléket ajánljuk Önnek, amit nekünk is ajánlanak, hanem sok-sok klímaberendezés közül válasszuk ki a legjobbat. Van nagyon sok inverteres, azaz hűtő-fűtő klímánk, messziről irányítható berendezésünk, energiatakarékos klímáink, okosklímáink is. Önnek a lehető leghatékonyabb, legjobb klímát fogjuk ajánlani, az igényeihez szabva. Természetesen a rendelkezésre álló költségkeretet is figyelembe vesszük!

 

Mennyibe kerül a klímaszerelés?

Hogy mennyibe kerülnek pontosan a klímaszerelés árak, az több mindenen is múlik, többek között a választott készüléktől. Klímáink között nagyon sok berendezés található, egészen a 100 ezer Forintos klímáktól, a legmodernebb millión felüli készülékekig. A klímaberendezéseken túl a klímaszerelés folyamatának is vannak költségei, hogy ez mennyibe kerül, azt pontosan meg tudjuk mondani. Itt találhatja árainkat: klímaszerelés árak. Árlistánk alatt részletesen kifejtsük, hogy pontosan milyen tételeket tartalmaznak a klímaszerelés árak. Bizonyos esetekben előfordul, hogy olyan sok anyag kerül felhasználásra a klímaszerelés során, hogy plusz költség keletkezik. Ezeket az eseteket is feltüntettük árlistánkon, illetve amennyiben ilyenre kerül sor, azt a személyre szabott klímaszerelési tervben is jelezzük.

 

Milyen előnyei vannak a klímaszerelésnek?

A megfelelően működő klímaberendezés kulcsfontosságú otthonunk vagy munkahelyünk kényelmének fenntartásában. A klímaszerelés nemcsak az optimális hőmérséklet biztosítását szolgálja, hanem számos egyéb előnnyel is jár, amelyek hozzájárulnak az egészséges és komfortos környezet megteremtéséhez. Számos ügyfelünket tettünk már boldogabbá klímaberendezéseinknek hála. A megfelelően telepített és karbantartott klímaberendezés képes gyorsan és hatékonyan szabályozni a beltéri hőmérsékletet, így elkerülhetjük a túlmelegedést nyáron és a hideg időszakokban is biztosított a meleg környezet.

 

Klímaszerelés allergiával küzdőknek

A klímaszerelés nemcsak a hőmérséklet szabályozását teszi lehetővé, hanem hozzájárul a beltéri levegő minőségének javításához is. A modern klímaberendezések szűrőrendszerekkel vannak ellátva, amelyek képesek kiszűrni a levegőben található polleneket, poratkákat, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket. Ez különösen fontos az allergiások és légúti problémákkal küzdők számára, mivel a tiszta levegő jelentősen javíthatja életminőségüket. Fontos, hogy évente legalább egyszer meg kell ejteni a klíma karbantartását, ipari tisztítását, ellenkező esetben ellentétes lesz a hatás, szennyezni fogja a klímában felhalmozódott káros anyag a levegőt. A klímaszerelésen túl klímatisztításban is számíthat ránk.  
 

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat  INGYENES előzetes helyszíni felméréssel! 

Klímaszerelés AKCIÓ május 31-ig!

Bruttó 90.000Ft-ért

(2 méter csövezésig)

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkat, ellenkező esetben nem tud regisztrálni, sem árajánlatot kérni.

 
A legfontosabbal kezdeném: soha ne vásároljon ismeretlen márkát! Akkor sem ha klímaszerelő ajánlja Önnek! Miért? Sokszor tapasztalom, hogy kizárólag üzleti érdekből ajánlanak olyan klímákat az érdeklődőnek amelyek teljesen...
Bővebben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Marketing tanácsadás, SEO, honlapkészítés: Marketing Professzorok