Gree Smart R 2,7kW GWH09AUCXB

Kérjen ajánlatot!

×
phone KATTINTSON
mail KATTINTSON

Gree Smart R 2,7kW GWH09AUCXB

Gree Smart R 2,7kW GWH09AUCXB

Energiaosztály hűtés

A+++

Energiaosztály fűtés

A++

WIFI

Extra szűrő

Hűtési teljesítmény


2,7 kW

Fűtési teljesítmény


3,0 kW
Ár:
321 437 Ft

Kérje ajánlatunkat
KódnévGree Smart R GWH09AUCXB
TeljesítményHűtéskW2,7
TeljesítményFűtéskW3,0
Üzemi áramfelvételHűtés670
Üzemi áramfelvételFűtés680
SEERHűtésW/W8,5
SCOPFűtésW/W5,7
Energia osztályhűtés/fűtésA+++ / A++
ZajszintBeltéridb(A)19/22/23/26/31/34/37/38
ZajszintKültéridb(A)50
Légszállításalacsony/közepes/magasm3/h180/440/610
Hűtőközeg töltet típusR32
Méretek (szél x mag x mély)Beltérimm837x293x200
Méretek (szél x mag x mély)Kültérimm732x555x330
Nettó tömegBeltérikg9,5
Nettó tömegKültérikg25
A jellemzők modellenként változhatnak. Célunk a folyamatos fejlesztés, ezért a kialakítás és a műszaki jellemzők területén végbement módosítások külön figyelemfelhívás nélkül történnek.


Gyártó:
Gree
Kategória:
Leírás

GREE-AI
PÁRATARTALOMRA TÖRTÉNŐ SZABÁLYZÁS
UV SZŰRŐ
WI-FI (2,4 GHZ) VEZÉRLÉS
3D LÉGÁRAM
COLD PLASMA SZŰRŐ
TÁVIRÁNYÍTÓBA INTEGRÁLT HŐMÉRŐ (I FEEL)
8°C-OS TEMPERÁLÁS, EXTRA CSENDES KIALAKÍTÁS
FŰTÉS -25°C KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLETIG
H-TARIFA IGÉNYELHETŐ
KOMPRESSZOR KARTER ÉS CSEPPTÁLCA FŰTÉS
 
A Gree-Al mesterséges intelligencia egyesíti a Deep Q-Learning és az Expert System Theory technológiákat, melyek lehetővé teszik a légkondicionáló alkalmazkodását a környezeti paraméterekhez. A rendszer offline állapotban is képes interaktívan tanulni. Minél hosszabb az algoritmus öntanulási ideje, annál hatékonyabbá válik a vezérlési stratégia. A Gree-AI technológia évente akár 20%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást és maximalizálja a felhasználó komfortérzetét.


 A szerelés díja bruttó 80.000,- Ft, 2 méter szerelési távolságig, kompletten, konzollal, minőségi anyagokkal, számlával és garanciával!

 

Klímaberendezések NAGYKERESKEDELMI áron a készlet erejéig! Az aktuális legjobb ajánlatot adjuk Önnek, több tipusra és árkategóriában, segítünk a legjobb döntést meghozni Önnek. Kizárólag számlával, garanciával és magyarországi hivatalos beszerzésű klímákkal, anyagokkal dolgozunk!

 

Kérje ingyenes felmérésünket, mérnök Tanácsadó kollégánk felkeresi Önt otthonában és elkészítjük árajánlatát!


Az ár tartalmazza: a kiszállást, a felmérést, egy fal átfúrását, a kültéri és a beltéri egység felszerelését, a kábelcsatornában történő kiépítést, az anyagköltségeket (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzolt vagy terasztartót, cseppvízcsövet, hűtőközeg rátöltést, kábelcsatornát), a csövezést 2 méterig (ennél hosszabb csövezés esetén a plusz költség 10.000 Ft méterenként).

 

Miért éppen 2 méter az ajánlatban megadott csövezési távolság?

A szerelések 90%-a megoldható ezen a csőhosszon belül, így nem kell számolgatnia a centiket, ahogyan mi sem fogjuk ha mégis pár centivel hosszabb vezetékelésre lesz szükség.  Az ennél hosszabb csövezésekre egyedi árat kap majd a felmérés utáni árajánlatban. Normál szerelés esetén 10.000Ft/ méter a csövezés költésége a 2 méteren felüli szakaszra számolva.

 

Felhasznált anyagok»

 A falban elvezetett csövezés költsége bruttó 15.000 Ft/méter.( csak elő és utószezonban vállalunk falban elvezetett csövezés kiépítését!)

Az ár tartalmazza: a tégla/ytong fal kivésését, a csövezés kialakítását, az elektromos bekötések elkészítését, a cseppvíz elvezetését és a csövezés gipszeléses rögzítését, valamint a sitt bezsákolását. ( faljavítást, festést sajnos nem tudunk elvállalni)

 

Klímaszerelési munkáinkra mindegyik általunk felszerelt klímára 5 év teljes körű garanciát adunk, évente egyszer elvégzett karbantartás esetén!

Kérje ingyenes felmérésünket és készítünk Önnek egy életkörülményeire és felhasználói szokására szabott árajánlatot!